PSC esmorzar

El PSC acusa l’oposició d’aturar Sabadell

  • Els socialistes estan convençuts que els imputats pel cas Mercuri “són innocents”.

  • Asseguren que “la coalició del no” evita la moció de censura per càlculs partidistes.

El Partit dels Socialistes acusa l’oposició al complet de Sabadell d’estar més interessada en la destrucció i el caos que en tirar endavant la ciutat. Així s’ha manifestat aquest divendres en una trobada amb la premsa per valorar l’actualitat. El PSC assegura que no deixarà que la ciutat es paralitzi pel bloqueig de l’oposició al govern.

El secretari d’Organització del PSC de Sabadell, Paco Fernández, ha assegurat que l’oposició no està aturant el govern de Sabadell, sinó que està intentant aturar la ciutat. “No deixarem que ho facin”, ha assegurat. Fernández ha carregat durament contra tota l’oposició (“una unió per al desgovern que va de la copla fins la cançó catalana”, ha dit) que només té com a objectiu comú destruir el govern local i l’alcalde, Manuel Bustos. “Portarem al Ple les iniciatives necessàries per no aturar la ciutat”, ha dit.

Els socialistes asseguren que si les cinc forces de l’oposició no han fet fins ara la moció de censura és per un mer càlcul partidista i perquè no saben “quins rèdits en treuria cadascú”.

Confiança en els imputats

Fernández ha dit que el PSC està al costat dels imputats. “El PSC de Sabadell té la confiança plena que són innocents”, ha dit. “I el de Catalunya també”, ha afegit Capdevila. “Som els més interessats en que tot s’aclareixi, i que sigui ràpid perquè no tots som iguals”, ha acabat Fernández.

Els socialistes han fet èmfasi en la informació de El Periódico que desvincula Bustos del cobrament de comissions, malgrat que detallen fins a nou actuacions irregulars. “On és ara la Marbella? On és ara la corrupció urbanística?”, es pregunta Fernández.

Capdevila i Farrés es centren en la crisi econòmica

Per la seva part, les dues representants del govern local a la trobada s’han centrat en la lluita contra la crisi i les retallades. Tot i així, han assegurat que els representants polítics han estat escollits per lluitar contra la crisi “i no per fer de jutges”.

Segons la tinent d’alcalde, i diputada al Parlament, Montse Capdevila, ha assegurat que mentre la pobresa i l’atur pugen el govern català (“el nou tripartit”) només es centra en els aspectes identitaris. Per la seva part, la regidora de Serveis Socials, Marta Farrés, ha destacat que “la solució a la crisi no són les retallades” i ha lamentat l’increment de la pobresa, un fet que només es combat ara mateix per les accions familiars, la xarxa d’entitats i els ajuntaments.

Foto portada: Farrés, Cristian Sánchez (viceprimer secretari PSC Sabadell), Capdevila i Fernández, aquest divendres. Autor: J.d.A

4 Comments