Excel·lent festival de màgia solidària als Salesians

  • A la gala hi han participat sis mags de renom internacional.

  • Una part de les entrades es destinarà a la ONG Vols.

La cinquena edició del festival de Màgia Sant Joan Bosco 2013 ha realitzat dues funcions de la gala d’un gran nivell, degut a les més de 500 persones de públic assistent. Part de la recaptació es destinarà a projectes destinats a la formació i ajuda dels joves de Guinea Gonakry.

El Festival de Màgia Sant Joan Bosco a Sabadell és una cita més que consolidada per a tots els amants de la màgia. El Festival es divideix en dues parts, el concurs de màgia infantil i juvenil on han participat mags de Catalunya, València i d’Andalusia i que s’ha realitzat el divendres 25 de gener i la Gala internacional de Màgia, que s’ha realitzat en dues funcions, degut al gran nombre de públic que assisteix a la gala.

La gala ha estat presentada pel conegut Màgic Andreu que amb el seu humor característic no ha deixat a ningú sense un somriure als llavis. Els sis mags que han participat han realitzat els seus espectacles arreu del món i tots ells destaquen per haver aconseguit diferents premis, tant nacionals com internacionals.


Pots veure l’àlbum ‘Festival de Màgia als Salesians’ a Flickr.

A la gala, hi han participat mags de gran renom, el Mag Raúl Alegria, director artístic de diferents festivals, arribat des de Santander, Xavier Tàpies, ha participat vàries vegades al mundial de màgia, ha portat el seu espectacle a Las Vegas i a Xina, Sergi Buka, acaba de guanyar un tercer premi Nacional de ‘l’Association Française des Artistes Prestidigitateurs’ (AFAP), Noel Galán, ha guanyat premis per tot arreu on passa durant tota la temporada, el Mago Txema, ha guanyat premis a Itàlia i Portugal, el Mago Sun, va guanyar el ‘Premio Nacional 2011 de Grandes Ilusiones’, al ‘Congreso Nacional de Magia de Madrid’.

Magic Sergio, director artístic del Festival, ha comentat a iSabadell:

Tots els mags que participen són de moltíssima qualitat i reconeguts mundialment. Tots ells han volgut participar sabent les condicions; venen a cero, si al final de la gala queda algun benefici es repartirà entre tots. No tenim subvenció de cap tipus, tot i que la hem demanat a l’Ajuntament, creuen que no és un acte cultural per a la ciutat de Sabadell i no ens ajuden de cap manera”, ha denunciat el Màgic Sergio.

L’espectacle, que ha tingut dues hores de duració, ha comptat amb les magnífiques actuacions dels sis mags convidats d’aquesta edició, captivant a petits i grans, al finalitzar la gala s’ha fet un petit homenatge a la trajectòria professional del Màgic Andreu.

Foto portada: Actuació de Raúl Alegría a l’escenari dels Salesians. Autor David B.

Comments are closed.