Homenatge del PSC de Sabadell a Manuel Bustos

  • Mig miler de simpatitzants socialistes es reuneixen a Fira Sabadell.

  • Segons el PSC, llargs minuts d’aplaudiments tanquen un discurs improvisat de l’exalcalde.

El Partit dels Socialistes de Catalunya de Sabadell ha celebrat aquest diumenge una assemblea de militants a Fira Sabadell. L’acte, tancat a la premsa, s’ha convertit en un homenatge a Manuel Bustos, 72 hores després que deixés l’alcaldia de Sabadell.

Mig miler de persones s’han concentrat a l’Auditori de Fira Sabadell per reconèixer “la feina feta durant 14 anys per Manuel Bustos”, segons assenyala el PSC. L’auditori ha omplert la seva capacitat.

Segons informen els socialistes, Bustos ha tancat l’acte amb un “improvisat i emocionant discurs”. Ha agraït l’assistència a l’acte i a tothom que “durant tants anys han treballat plegats per la ciutat, persones, entitats, companyes, companys, amigues i amics”. Ha reafirmat la seva innocència:

Ni jo ni cap de les companyes i companys hem actuat mai de forma incorrecta”, ha dit, afegint que “a alguns no els interessa la veritat, sinó fer mal, difamar i anar contra una persona que no ha deixat de treballar per la ciutat.

Bustos ha recordat que es pren l’abadonament de l’alcaldia de Sabadell com un “punt i seguit” en la seva carrera política. Ha assegurat que hi ha qui el vol fer callar. “Continuarem treballant per Sabadell, des d’altres àmbits, pel projecte que vàrem començar junts 14 anys enrere”, ha acabat. Segons el comunicat, hi ha hagut diveross minuts d’aplaudiments a l’acabar el seu discurs l’exalcalde.

Bustos, dirigint-se als assistents. Foto: PSC Sabadell.
Bustos, dirigint-se als assistents. Foto: PSC Sabadell.

El viceprimer secretari del PSC de Sabadell i futur regidor, Cristian Sánchez, ha obert l’acte agraïnt Bustos els 14 anys dedicats a l’alcaldia. Sánchez ha glossat els canvis que ha viscut la ciutat en aquest temps:

Cada vegada que veiem un pavelló, una escola bressol, una biblioteca o una plaça amb jocs infantils t’estem veient a tu, al nostre Alcalde”, ha dit Sánchez.

Punt i final a una alcaldia de gairebé 14 anys

Bustos va deixar l’alcaldia de Sabadell aquest dijous 21 de febrer. Ha renunciat al càrrec d’alcalde, no al de regidor, per la seva implicació en el cas Mercuri, de presumpta corrupció. Bustos està imputat en gairebé una desena de les 31 peces del cas. Davant l’imminent perill d’una moció de censura amb els vots de tota l’oposició, Bustos ha decidit deixar la vara d’alcalde. Es preveu que durant aquesta propera setmana el PSC decidixi quin candidat a alcalde presenten davant el Ple de Sabadell.

Foto portada: L’assemblea de militants, a Fira Sabadell. Autor: PSC.

10 Comments