Aplicaciones

1.500 euros per a la millor aplicació mòbil

L’ajuntament de Sabadell convoca un concurs d’aplicacions mòbils funcionals en el marc del Congrés Sabadell Smart Congress, que es farà a la ciutat els 8 i 9 d’abril. La temàtica és oberta, el període d’entrega acaba el 31 de març i el premi és de 1.500 euros.

L’objectiu del concurs és premiar les aplicacions que crein o millorin serveis relacionats amb la ciutat, els ciutadans, les empreses o l’administració. La temàtica és oberta i el concurs s’adreça a empreses, emprenedors i desenvolupadors. Les aplicacions han de poder-se utilitzar en un mòbil o tauleta, sigui com una aplicació per navegador o aplicació per a Androig, iOS, Blackberry o Windows Phone 7.

La millor proposta rebrà 1.500 euros i els dos finalistes rebran dispositius electrònics. El termini de presentació de candidatures està obert fins a finals de mes. Els premis es donaran en el marc del Congrés Internacional ‘Sabadell Smart Congress‘, que es farà a Fira Sabadell el 8 i 9 d’abril. Qui estigui interessat en participar ha d’omplir un formulari en la web d’aquest congrés.

Comments are closed.