Cuca Santos

Cuca Santos serà la nova regidora del Partit Popular

  • Consuelo ‘Cuca’ Santos va ser la número 4 a la llista en les últimes eleccions.

  • Santos va denunciar la política d’immersió lingüística de la Generalitat.

Consuelo Santos serà la nova regidora del PP a Sabadell. Després de la dimissió de Nicole Pans, el PP apostarà per la candidata número 4 a les últimes llistes per a substituir Pans. Per tant, la fins ara coordinadora del grup municipal passa a ser regidora.

Santos és afiliada al PP des de l’any 1985. És membre de la Junta Local de la formació des de l’última assemblea local i ha treballat des del 2011 al grup municipal del PP.

La nova regidora s’incorporarà al càrrec en el ple municipal del mes d’abril. Fins ara ha estat tertuliana a la ràdio municipal i representant del PP al consell de districte 2 (Creu Alta i Can Puiggener).

Per a mi és un orgull poder representar al Partit Popular a la ciutat que m’ha acollit des de ja fa més de 15 anys i on he format la meva família”, assegura. “Sóc plenament conscient del moment polític de canvis en el que inicio aquesta nova etapa. Tot i així, per a mi és un repte i un privilegi poder representar i defensar els ideals pels quals precisament, estic involucrada en política”, diu.

El grup municipal del PP queda constituit ara pel portaveu, Esteban Gesa, el regidor Antonio Vega (que va ser el cap de llista el 2011 i després va deixar de ser el portaveu en benefici de Gesa) i la nova regidora, Cuca Santos.

Santos va ser una de les tres famílies que va portar als tribunals la política d’immersió lingüística de la Generalitat de Catalunya. Una denúncia que ha posat en greus problemes la política educativa del govern a causa de les sentències del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i el Tribunal Suprem.

Foto portada: Cuca Santos, al despatx del grup municipal del PP a l’Ajuntament, fa un any. Autor: J.d.A.

35 Comments