Pans Renúncia

La regidora del PP, Nicole Pans, renuncia a l’acta

La regidora del Partit Popular a Sabadell, Nicole Pans, ha fet públic aquest dijous que renuncia a la seva acta de regidora a la ciutat. Segons un comunicat del partit, Pans ho deixa per “motius personals”.

Pans va acudir al ple municipal el passat dimarts amb normalitat. Assegura que ha meditat molt la decisió però que és el que havia de fer. “Vull deixar clar que la meva renúncia obeeix estrictament a motius personals”, assegura a través d’un comunicat.

Vull agrair el suport i el tracte que he rebut dels meus companys de partit així com dels membres del Consistori, tant de l’oposició com de l’equip de Govern i dels treballadors de la pròpia Corporació”, diu la regidora.

Regidora des del 2011

Nicola Pans va arribar a l’ajuntament de Sabadell l’any 2011, després de ser la número 3 de la llista encapçalada per l’advocat Antonio Vega, que va aconseguir tres regidors. El PP va renovar completament el seu equip en aquell moment, deixant enrere l’època encapçalada per Jordi Soriano (imputat pel cas Mercuri) i Patrícia Martínez.

L’actual portaveu del PP, Esteban Gesa, assegura que “respectem profundament la determinació que ha pres la senyora Pans”. Gesa destaca la tasca feta per la regidora, d’origen franco-belga, des que es va constituir la nova Junta Local de la formació.

Cucas Santos, el relleu natural

Si el PP opta per córrer llista i fer que la número 4 entri al Ple, la nova regidora del PP serà Concepción Santos, que actualment treballa ja al grup municipal del PP. Santos és coneguda per haver denunciat davant els tribunals la política d’immersió lingüística de la Generalitat de Catalunya.

Foto portada: Nicole Pans, a l’extrem dret de la imatge, en el ple de febrer. Autor: David B.

17 Comments