Els 3 porquets

‘Els Tres Porquets’ arriben al Teatre Victòria amb il·lusió

  • El Centre Sant Vicenç trasllada aquest diumenge l’èxit de la temporada al Paral·lel.

  • A Sabadell han omplert totes les 15 representacions; ara l’aposta és encara major.

El Teatre Sant Vicenç posa una matrícula d’honor al pas dels Tres Porquets per l’escenari de la Creu Alta. Ha estat el gran èxit de la temporada amb un producte cent per cent propi. Ara aterren a Barcelona, al Teatre Victòria, amb la il·lusió de guanyar-se amb música i ritme el públic barceloní.

Aquest dimecres s’ha traslladat l’escenari a l’avinguda del Paral·lel i s’ha començat a muntar tot el necessari per aquest cap de setmana, quan es produirà l’estrena. “És un repte gegantí per a una entitat modesta i voluntarista com la nostra, però el jovent que ha fet possible els Porquets s’ho mereix i fem l’esforç que cal”, assegura el president del Centre Sant Vicenç, Manel Camps.

Hem de recordar que aquesta obra és un producte totalment fet a casa, des del text, la direcció, les cançons, els actors, vestuari, escenografia, tot. I tots els que ho han fet possible tenen entre sis i 26 anys”, recorda.

Finalment, assegura que el resultat a Barcelona serà una incògnita (el Teatre Victòria té més del doble de butaques que el teatre de la Creu Alta) però que creu “ens en sortirem i bé malgrat que tot és gran i nosaltres som petits”.Les representacions seran els dies 5, 12, 19 i 26 de maig al migida. Les entrades costen 12 euros.

Els 3 porquets ja han acabat així el seu periple aquest any a Sabadell. Per a Camps, el balanç a Sabadell no pot ser millor.

Hem aconseguit omplir cada una de les 15 representacions que hem fet al Teatre Sant Vicenç, el públic s’ho ha passat bé i n’ha parlat molt bé i tots els que hi actuen i hi participen d’alguna manera han fet un grup molt potent. I això, en una entitat en què la seva raó de ser és la convivència i la pràctica d’un determinats valors és molt important”, assegura.

Mentre Els Tres Porquets són a Barcelona, al teatre Sant Vicenç continuen les representacions de la shakespiriana Molt soroll per no res, una comèdia familiar que es representa els dissabtes i diumenges fins a finals de mes.

Foto portada: Escenari del Victòria, aquest dimecres. Autor: Centre Sant Vicenç.

Comments are closed.