iStore Sabadell robo

Encaputxats roben la botiga Apple de la Rambla

  • Tres persones trenquen el vidre de l’aparador a les dues de la matinada.

  • Segons els responsable de la botiga, s’han endut telèfons, tauletes, reproductors de música i portàtils.

Tres persones han trencat aquest nit el vidre de l’aparador de la botiga Apple, a la Rambla de Sabadell, han entrat a l’establiment i s’han endut tot el que han pogut. Els fets han succeït a les dues de la matinada, segons el responsable de l’establiment.

Aproximadament a les dues de la matinada de la nit de dimarts a dimecres tres persones han robat tot el que han pogut a la botiga de la marca de tecnologia Apple, a la Rambla de Sabadell. Segons el responsable de la botiga Intecat a Sabadell, Òscar Fàbregas, tres persones han trencat el vidre de l’aparador. Després d’entrar a l’establiment, s’han emportat tot el que han pogut, tant d’exposició com producte nou: terminal iPhone, tauletes iPad, reproductors de música i ordinadors portàtils. “L’únic que no s’han endut han estat els iMac -assegura Fàbregas- perquè pesen més i són molt grans”. Un cotxe esperava a la Rambla. Un cop carregat, han sortit fugint Rambla avall.

A primera hora d’aquest matí, el comerciant esperava la visita de la Policia científica, per veure si podien trobar emprentes o alguns indicis. Encara no s’havia fet la valoració de danys materials. Fàbregas esperava obrir i retornar a la normalitat, malgrat que “els lladres s’han endut fins i tot els terminals de pagament”.

En aquest sentit, aquest robatori no és el primer en les últimes setmanes a la Rambla. Segons assegura Fàbregas, els agents de seguretat l’han assegurat que des de fa uns dos mesos s’han incrementat molt els robatoris d’aquest tipus.

Foto portada: La botiga, des de la Rambla, aquest dimecres al matí. Autor: J.d.A.

Comments are closed.