‘La increïble història de Peter Pan’ escalfa motors

  • La Joventut de la Faràndula tanca la temporada de teatre amb la obra més esperada.

  • Els actors del repartiment provenen del Taller de Teatre Infantil i de l’Aula Jove.

En poc més d’una setmana s’estrenarà l’obra més esperada de la temporada teatral de la Joventut de la Faràndula: La increïble història d’en Peter Pan.

L’obra és una moderna adaptació del sabadellenc Arnau Solsona del famós clàssic Peter Pan de James Matthew Barrie escrita a l’any 1905. La representació, dirigida pel propi autor del text juntament amb Maria Closas, està a cavall entre una obra de teatre i un musical, essent doncs una obra teatral amb cançons.

La música, creada especialment per a l’espectacle per part dels músics Joan Colomo, Els Catarres, Sense Sal, Oest i Lluís Oliva, acompanyarà les veus dels actors que cantaran en rigorós directe.


Podeu veure l’àlbum ‘Assaig La increïble història d’en Peter Pan ‘ a Flickr.

A la representació no hi faltarà Peter Pan, encarnat per Joan Blázquez, la dolça Wendy, interpretada per Mireia Vilapuig, i els germans John i Michael, representats per Jan Saura i Dani Peig respectivament. Tots ells seran perseguits pel malvat Capità Garfi, interpretat per Boi Sagrera, i els seus fidels pirates. El públic quedarà sorprès per una posada en escena moderna, amb dosis d’humor i d’acció per part dels protagonistes de l’obra. L’entitat assegura que  deparen moltes sorpreses durant la representació que de moment no es poden desvetllar.

La increïble història d’en Peter Pan es representarà els dies 18, 19, 25, 26 de maig i 1 i 2 de juny a les 6 de la tarda al Teatre Municipal La Faràndula de Sabadell. Les entrades són a la venda al Teatre Principal i a través de la pàgina web de l’entitat cultural.

Foto portada: Els pirates a l’assaig de La increïble història d’en Peter Pan a l’Estruch. Autor: David B.

Comments are closed.