L’Embassa’t vol anar més enllà de Sabadell

  • El cap de cartell de l’Embassat 2013 és el grup Standstill.

  • El Festival tindrà un aforament màxim de 1.000 persones.

El Festival Independent del Vallès ha presentat l’edició del 2013 a l’emblemàtica Antiga Fàbrica Damm de Barcelona amb la intenció de conquistar a un públic de tota l’àrea metropolitana de Barcelona i més enllà.

L’Embassa’t 2013 aposta per un cartell amb grups locals i comarcals, alguns amb molt ressò i d’altres molt emergents, donant cabuda a discogràfiques que estan lluitant per la música alternativa, aprofitant el bon estat de la música que es fa a l’àrea de Barcelona.

El Festival es durà a terme els dies 12 i 13 de juliol, i obrirà amb un concert inaugural, que serà l’11 de juliol amb un programa encara per determinar, i al que només hi podran accedir els que hagin adquirit l’abonament.

En aquesta presentació també s’han donat a conèixer quatre grups més que hi prendran part, Dj Coco, Extraperlo, Salvaje Montoya i Gato Tv.

Aquest any l’Embassat deixarà la Bassa de Sant Oleguer, on va néixer i fa un canvi d’ubicació al Centre, amb dos escenaris als jardinets de l’antiga Caixa Sabadell i un escenari d’electrònica amb capacitat per a 250 persones al mirador del Museu del Gas.

El cartell

Els grups que actuaran el divendres dia 12 de juliol als escenaris de l’Espai Cultura Unnim seran: Dj Coco, Dulce Pájara de Juventud, Extraperlo, Lasers, Muñeco, Òxid, Pau Vallvé, Sexy Bicycle, Stand Up Against Heart Crime, The Suicide Of Western Culture, Univers i Vàlius.

El dissabte 13 comptarà amb les actuacions de: Aldrin & Collins Berlinist, El Tercer Semestre, Furguson, Gato Tv, Joan Colomo, Jupiter Lion, Salvaje Montoya, Sea & Sun, Standstill i The Free Fall Band.

Pel que fa a l’espai electrònica de l’escenari del Museu del Gas hi actuarà: Adyo, Alizzz, BeGun, bRUNA, Fernando Lagreca, Lester, Monki Valley, Tutu i Wooky,

Foto portada: Joan Pera i Arnau Solsona a la presentació de l’Embassa’t a Barcelona. Autor: David B.

Comments are closed.