El sabadellenc Pol Cruells obrirà el Festival Embassa’t

  • El Festival Independent del Vallès tanca cartell amb música de diversos estils .

  • El duo Sexy Bicycle cau del cartell de l’Embassa’t per causes alienes a l’organització.

Pol Cruells serà l’encarregat d’obrir la cinquena edició del Festival Independent del Vallès Embassat, juntament amb els terrassencs Estúpida Erikah, Domestika Records, Dj Guillamino i TUTU.

El proper 11 de juliol, el Festival Embassa’t obrirà portes exclusivament per al públic que hagi adquirit l’abonament dels dos dies de Festival. L’Embassa’t es celebrarà els dies 11, 12 i 13 de juliol als nous escenaris del centre de la ciutat.

La prèvia arrencarà amb l’actuació de Pol Cruells i Estúpida Erikah a l’Auditori de l’Espai Cultura de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859 i es clourà a l’espai d’electrònica a l’escenari del Mirador del Museu del Gas amb el show case de la discogràfica d’avantguarda de Sabadell, Domestika Records, l’actuació del polivalent Guillamino i una sessió especial de TUTU dj.

Cartell definitiu

L’Embassa’t ha tancat el cartell definitiu per al Festival amb les darreres incorporacions del sabadellenc Pol Cruells que ha presentat darrerament el seu segon treball Casa i vent, i, Estúpida Erikah també amb nou disc des del passat mes d’abril titulat Fora les cendres. S’afegeixen al cartell Domestika Records que ressusciten alguns dels sons més potents perduts pels 80’s, els grups més inversemblants sorgits des de casa nostra o l’underground més selecte i el D’J Guillamino, capaç d’absorbir els mil i un sons que hom pot trobar pels carrers del Raval barceloní, Bombay, Dakar o Nova York. Pervertidor de la sardana, juganer del hip-hop, rendit al soul i dominador de l’electrònica.

El cartell definitiu per als propers 11,12 i 13 de juliol el formaran els següents artistes i grups: Standstill, Extraperlo, The Suicide of Western Culture, Joan Colomo, Pau Vallvé, The Free Fall Band, Guillamino Furguson, Jupiter Lion, Univers, Lasers, Vàlius, Stand up Againts Heart Crime, Berlinist, Dulce Pájara de Juventud, Salvaje Montoya, Dj Coco, Gato TV, Estúpida Erikah, Bruna, Begun, Wooky, Muñeco, Monki Valley, El Tercer Semestre, Sea & Sun, Alizzz, Fernando Lagreca, Adyo, Aldrin y Collins, TUTU, Lester, Pol Cruells, Òxid i Domestika Records.

Les entrades

Les entrades estan disponibles al Kafka bar de Sabadell, a Discos Paradiso i Bcore de Barcelona i a través de la web del Festival. L’abonament per als tres dies té un cost de 25 euros i les entrades d’un sol dia (divendres o dissabte) tenen un cost de 18 euros, l’aforament és limitat a 800 persones per dia.

Foto portada: Presentació de l’Embassa’t a Barcelona, el passat mes de maig. Autor: David B.

Comments are closed.