Genial Restaurant and Gallery Sabadell

‘Publireportatge’: La galeria Genial acull la mostra ‘Paisatge català’, de David Papell

  • L’artista sabadellenc ha inaugurat l’exposició aquest dimecres a la nova galeria de la ciutat.

  • Papell destaca per la seva obra paisatgística, que exposa a Sabadell fins el 2 de juliol.

La galeria Genial, una nova iniciativa cultural i gastronòmica que ha obert portes al carrer Escola Industrial (Centre) fa unes setmanes, ha inaugurat aquest dimecres l’exposició Paisatge català, dedicada als paisatges més nous de l’artista sabadellenc David Papell. La podreu veure fins el 2 de juliol.

Papell és un reconegut artista, especialment en la seva vessant de paisatgista, un referent artístic en la interpretació de la realitat de la natura. La seva obra és ben coneguda pels seguidors de l’art a Sabadell, la seva ciutat.
En la seva llarga trajectòria, Papell destaca per la seva pintura madura i personal, que evoca els paisatges de l’Empordà o la Costa Brava amb personalitat. A Sabadell exposa ara les seves últimes creacions. Els seus paisatges, gairebé abstractes, formen composicions de colors que uneixen la forma i el fons, diluint-los i unint-los en una sola composició. La fricció entre el cel i la terra converteixen aquests paisatges en atmosferes extraordinàries captades per un instant, un moment. Papell assegura que investiga la fusió que es produeix entre el paisatge i la matèria.
L'artista sabadellenc David Papell
L'artista sabadellenc David Papell
L’exposició s’ha inaugurat aquest dimecres a les 19 hores a la galeria Genial, amb la presencia del propi Papell, que mostra ara la seva obra més nova. Podeu apropar-vos fins el proper dia 2 de juliol.

Què és i on està Genial?

Genial Café Restaurant & Café Gallery és una nova proposta gastronòmica i cultural al Centre de Sabadell. Ha obert les seves portes fa unes setmanes, al carrer Escola Industrial, just davant de l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont.
L’espai combina la gastronomia i l’art en una proposta atractiva per al cos i per a la ment. Asseguren que “l’art i la gastronomia és la nostra raó de ser”.

Comments are closed.