Continua la mala ratxa del Sabadell a Sòria

• El Numància venç per 3 gols a 1 al Centre d’Esports a Los Pajaritos.

• El penal no fa guanyar aquest cop al sabadellencs.

El Sabadell ha perdut un partit més fora de casa davant el Numància. Els arlequinats no han pogut canviar la història estadística de guanyar a l’estadi de Los Pajaritos. Tot i dominar en gran part del partit, els de Salamero no han pogut endur-se el premi dels tres punts, ni tant sols l’empat que havia posat Manuel Gato des dels onze metres abans d’acabar la primera part.

Jugant amb un menys el Sabadell ha estat inferior i ha perdut el partit en aquell moment, malgrat això, els arlequinats no han deixat d’intentar-ho. Els primers minuts, però aquest cop de la primera part tornen a condemnar un Sabadell que fora de casa arrossega un problema d’identitat important, i no ve d’aquesta temporada. Amb Carreras va començar tot.

Les estadístiques diuen que el Sabadell no ha aconseguit guanyar mai cap partit de lliga a Sòria amb el Numància, i aquest dissabte tampoc ha estat una excepció, quan des de Sabadell, l’equip anava confiat en poder fer-ho. La lesió de Vicente als tres minuts de partit, donava entrada a Palanca, que estrenaria dos minuts després el marcador.

Una imatge del partit d'aquest dissabte. Autor: C.E.Sabadell

Tot i el gol en contra, quedava molt partit i els arlequinats han proposat i dominat en gran part del partit, però sense encert de cara a porta. L’encert ha arribat només des dels onze metres, mitjançant Manuel Gato, que marcava a nivell personal per segona jornada consecutiva, i a nivell col·lectiu i estadístic, posava al compte golejador del Sabadell a Segona Divisió el gol número 600.

Això passava just abans d’anar camí a vestidors. Els d’Anquela a la represa bolcats a per els tres punts. L’equip local ha estat qui ha començat amb més intensitat la segona part, això si sense gaires ocasions clares de gol per cap dels dos equips. El partit s’ha decidit a falta de 20 minuts per acabar, després que el terrassenc Cristian Garcia veiés la segona targeta groga de la tarda, en una falta prop de la frontal, que donava el desempat amb victòria local.

Salamero, en roda de premsa. Autor: C.E.Sabadell

Amb deu homes, el Sabadell ha intentat mossegar els sorians, que els esperaven per contraatacar i sentenciar el partit. I així ha estat: a la sortida d’un córner favorable al Sabadell, Nauzet ha pujar a rematar, deixant així la porteria sola. Per sort la contra ha estat ben tallada per Juanjo. Però a la segona, els d’Anquela no han perdonat, i en una més han fet el definitiu 3-1.

Salamero: “L’expulsió ha estat la clau”

El tècnic del Sabadell ha comparegut en roda de premsa després del partit i ha assegurat clarament que l’expulsió a Cristian ha estat el que ha decantat el partit cap als sorians ja que els vallesans eren qui dominaven durant el partit. Salamero valora la intenssitat que han mostrat els seus jugadors damunt del terreny de joc.

CD Numancia: Biel Rivas , Ripa , Regalón , Julio Álvarez , Del Pino (min. 65 Sergi E.) , Akapo , Juanma , Vicente (min.3 Palanca) , Natalio , Antonio Tomás i Bedoya (min. 82 Víctor Andrés).
CESabadell: Nauzet , Ciércoles , Cristian , Carlos Hernández , Gato (min. 77 Javi Barral) , Collantes , Longas , Toni Lao , Tamudo (min. 67 Arteaga) , Edgar (min. 77 Anibal) i Kiko Olivas.Gols: 1-0 (Palanca min.5) , 1-1 (Gato min . 40) , 2-1 (Juanma min.72) , 3-1 (Natalio min.93) .
Àrbitre: González Fuertes (comitè asturià). Ha amonestat als locals Bedoya i Natalio i als visitants Ciércoles, Tamudo i Cristian expulsat per doble amonestació.
Observacions: 2.946 espectadors a l’estadi de Los Pajaritos de Sòria.

Foto portada: Tamudo, durant el partit. Autor: C.E.Sabadell.