Els Pets ajornen el seu concert a Sabadell

  • El concert s’ajorna fins a mitjans de novembre quan Gavaldà estigui recuperat.

  • Serviran les mateixes entrades i es tornarà els diners a qui no hi pugui assistir.

Els Pets aplacen l’inici de la gira que havia de passar per Sabadell el proper divendres 20 de setembre al teatre Municipal La Faràndula.

Degut a un problema d’estrés del solista del grup, Lluís Gavaldà, Els Pets s’han vist obligats a ajornar els seu inici de gira de presentació del nou disc L’àrea petita després d’un silenci musical voluntari de tres anys.

Els Pets han comunicat l’ajornament del concert adreçant-se als seus seguidors a través de la seva pàgina web:

Us volem fer saber que hem hagut aplaçar l’inici de la gira. Tenim al Lluís, que ja sabeu que és poqueta cosa, una mica fotudet de salut. De totes maneres no patiu que ben aviat reprendrem l’activitat amb tota la energia i ganes que us mereixeu. Perdoneu les molèsties i un petó ben gran a tots. Fins ben aviat!!!”

Segons ha informat a iSabadell el promotor del concert, Pere Urpí, de UiU, s’ajornarà fins a mitjans de novembre, quan el component del grup estigui recuperat. Les entrades per al concert ajornat del dia 20 de setembre seran vàlides per al proper concert i a qui no pugui assistir a la nova data se li tornaran els diners de l’entrada.

Comments are closed.