‘Publireportatge’: Elicio Martínez, inspiració surrealista al Genial

  • L’espai artístic i gastronòmic del Centre inaugura una mostra del santanderí Elicio Martínez Corcuera.

  • L’estil surrealista de ‘Marcor’ sorprèn els visitants. La mostra estarà fins el mes d’octubre.

Nova exposició a la galeria Genial de Sabadell. El pintor de Santander Elicio Martínez Corcuera exposa la seva surrealista obra a la galeria del carrer de l’Escola Industrial. Aquest dimecres s’ha inaugurat amb bona assistència.

Elicio Martínez Corcuera, conegut pel seu nom artístic ‘Marcor’ ofereix una retrospectiva de la seva obra. Les seves peces es basen en camps amb estil surrealista però sovint amb figuracions abstractes. Formes, paradoxes i oxímorons amb obres que poden arribar a sentir-se com a poètiques.


Podeu veure l’àlbum de l’exposició a ‘Flickr’.

Des de la pintura, ‘Marcor’ apropa el seu punt de vista i reflexions a l’espectador. A Retrospectivas del recuerdo parteix de la idea surrealista de que “tot està permès” i explica records, vivències i sensacions que potser mai s’han viscut ni succeït, transformant així el present en passat i transformant bocins del passat en records presents immortalitzats mitjançant pinzells. Marcor asegura:

Aquesta exposició és un passeig per una part de les meves col·leccions orfes. Cadascuna de les obres van ser emblema d’altres amb història pròpia. Tot i així, espero que aquestes parlin per si mateixes i facin arribar el missatge que amaguen. No és la meva última obra però he volgut donar culte a aquesta bella galeria i els seus propietaris amb obres que ells coneixien i amb les quals van tenir d’alguna manera relació”.

La mostra s’ha inaugurat aquest dimecres a la galeria Genial. S’hi estarà fins el dia 1 d’octubre, al carrer de l’Escola Industrial número 24. A la inauguració s’ha ofert un càtering en línia amb l’art de ‘Marcor’, com és marca de la casa del Genial des de la seva obertura, fa uns mesos al Centre de Sabadell. L’espai agermana gastronomia i art, tant en els seus plats com en els quadres.

Comments are closed.