La Nova Creu Alta dóna ales al Sabadell

• Els de Salamero trenquen la mala ratxa contra el Múrcia i guanyen per 2 a 1, sortint de la zona de perill.

• Dues accions de Gato donen dos gols i tres punts després de quatre partits sense la victòria.

Els Centre d’Esports Sabadell s’ha retrobat amb la victòria després de perdre els dos últims partits (Còrdova 1-0 Sabadell; Lugo 1-0 Sabadell) fora de casa. Manuel Gato ha estat l’autor dels dos gols de la tarda en color arlequinat.

Quatre partits després el Sabadell ha tornat a sumar de tres en tres. Aquesta tarda a l’estadi creualtenc els arlequinats jugaven un partit vital de cara a les aspiracions de l’equip, i per sortir el més aviat possible de la zona de descens.

El partit ha començat amb un minut de sileci per la mort del jove porter gironí Nil Marin, amb una pancarta al gol nord donant el màxim de suport a l’equip en aquest moment. I l’equip no ha tardat en respondre i en mostrar que aspira a que la situació en la que es trobava el Sabadell només sigui puntual i producte d’una mala ratxa.

Collantes ho ha provat primer en un llançament de falta que el porter ex del Betis, Casto, ha pogut rebutjar. Set minuts més tard, al 12 de la primera meitat ha arribat el primer gol del Sabdell després de dominar els primers compasos de joc. Gato ha obert el marcador aprofitant una errada defensiva en ple atac dins l’àrea. Sabadell i Múrcia volien la pilota, i cap equip era els clar dominador.

Tots dos equips, primer el Sabadell i després el conjunt ‘Pimentonero’ han perdonat el que podria ser per uns la sentència del partit i per altres l’empat. Però finalment han estat els de Julio Velàzquez han aconseguit empatar el partit a pilota parada amb un gol de Dos Santos, deixant als 30 minuts de la primera part l’empat amb el que s’aniria al descans.

La sentència de penal

La segona part ha començat amb una targeta groga per el capità del Sabadell, Juanjo Ciércoles, que es perdrà el proper partit davant l’Sporting al Molinón per acumulació. El Múrcia per la seva part, només començar ja havia fet un canvi per capgirar la situació donant entrada a Wellington pel castigat Saúl. Al minut 55, unes mans d’Oscar Sánchez al límit de l’area han acabat amb penal a favor dels locals.

Gato repetiria amb els seu segon gol de la tarda, desempatant així el partit amb el 2 a 1 final. Un segon temps marcat per les ocasions fallades per part dels dos equips, com a protagonistes el porter Nauzet fent de salvador, i els travessers que donaven moral al Múrcia per creure en empatar el partit com a mínim.

C.E.Sabadell: Nauzet, Marti Crespí, Víctor, Ciércoles, Cristian, Carlos Hdez, Gato, Collantes, Longas, Tamudo i Edgar.
Real Múrcia: Casto, Truyols, Mauro, Óscar Sánchez, Alex Martínez, Acciari, Toribio, Dorca, Saúl, Tete y Kike García.
Gols: 1-0 minut 12 Acciari (pròpia porta); 1-1 minut 32 Dos Santos; 2-1 minut 55 Gato (penalti).
Àrbitre: Sureda Cuenca (balear). Amonesta a Cristian, Nauzet, Sutil i Longàs pel C.E.Sabadell. I a Álex Martínez, Truyols i Óscar Sánchez pel Múrcia.
Observacions: estadi Nova Creu Alta. 3.345 espectadors. Abans de partit minut de silencia per la mort del porter del Girona B, Nil Marín.

Foto portada: Raúl Tamudo, en una acció del partit. Autor: R.Benet