Sporting 3 – Sabadell 1. Impossible guanyar fora

  • El Sabadell no ha pogut guanyar fora una jornada més tot i fer un bon partit.

  • Barral ha estat substituit abans del descans per molèsties musculars.

Imposible guanyar fora de casa, i menys en un camp com el Molinón davant d’un Sporting que sense fer un gran partit ha aconseguit endur-se els tres punts.

La pimera part ha començat amb els primers ensurts per el Sabadell. L’Sporting era qui generava les ocasions de gol, però sense dominar clarament el partit. Però el Sabadell ha sabut reaccionar ràpid als avisos dels de Sandoval, mitjançant Collantes, però ha enviat la pilota fregant el travesser. Hidalgo, Gato i Aníbal ho provarien tot seguit sense sort. Cinc minuts abans d’arribar el descans, Nauzet treu una mà providencial per mantenir l’empat a zero. Barral a causa d’una topada amb Lora notaria molésties que li impedirien acabar els primers 45 minuts i Toni Lao, el substituiria. Així acabaria el primer temps.

Segona part amb remuntada

Les ocasions fallades a la primera part acabarien entrant en els següents minuts. Només tres minuts després que el col·legiat donés inici a la segona part, Fernando Llorente, titular avui, faria el primer i únic gol del Sabdell amb una gran asistencia del capità Antonio Hidalgo.

Però l’Sporting empataria el partit mitjançant Scepovic de penal comés per Carlos Hernández al tocar la pilota amb la mà. Salamero intentaria dónar més potèmcia en atac al Sabadell amb la qualitat de Raúl Tamudo treient del terreny de joc a un Aníbal Zurdo invisible durant tot el partit. També entaria més tard Paco Sutil per Hidalgo.

Sprint final de l’Sporting

Tot i això, era l’equip asturià qui posava les ocasions, amb algunes arribades tímides dels arlequinats. Lekic acabaria sentenciant el Sabadell, però no el partit, amb un autèntic golàs des de fora l’àrea quan faltaven 10 minuts per acabar els 90 minuts. El porter canari del Sabadell no ha pogut fer-hi res. Per sentenciar el partit, quedava l’últim gol, que el faria Àlex Barrera al minut 90 en una jugada que ha agafat a la defensa fora de lloc i ha definit davant Nauzet amb facilitat.

El Sabadell es veurà les cares la jornada vinent davant l’Alcorcón.

FITXA TÈCNICA

C.E.Sabadell: Nauzet, Martí Crespí, Cristian, Carlos Hdez, Gato, Antonio Hidalgo, Collantes, Edgar, Javi Barral, Olmo i Llorente.
Real Sporting: Cuéllar; Luis Hdz, Iván, Mandi, Canella; L Garai, N Cases, Carmona; Lora, Scepovic y Fraile
Gols: Llorente, Scepovic, Alex Barrera i Lekic
Àrbitre: Gorka Sagués, del comitè basc.
Observacions: 15.800 espectadors a El Molinón de Gijón.

Foto portada: Collantes en una acció d’atac del Sabadell. Autor: LFP.

Comments are closed.