El PSC celebra un acte de Nadal obrint les portes a les primàries

  • Segons el PSC, 300 persones s’han reunit aquest dissabte a Fira Sabadell per fer balanç.

  • Parlen Manuel Bustos, Cristian Sánchez i Juan Carlos Sánchez, amb un exercici d’unitat.

El PSC de Sabadell ha fet aquest dissabte el seu tradicional acte de Nadal amb la militància. Segons asseguren, han reunit 300 persones a Fira Sabadell per fer balanç de l’any 2013 i afrontar el 2014. L’acte s’ha realitzat a porta tancada.

El Partit dels Socialistes de Catalunya ha fet aquest dissabte una trobada amb la seva militància a Fira Sabadell, reunit unes 300 persones, segons fonts del partit. Asseguren que a la trobada s’ha fet palesa la unitat de l’agrupació de Sabadell, el grup municipal socialista i la militància de la formació.

Sempre segons la informació donada a conéixer per la Federació Vallès Oest del PSC, l’acte ha començat amb una intervenció de l’exalcalde de Sabadell, Manuel Bustos, que ha felicitat l’equip de govern socialista per treballar per l’avenç de la ciutat. Bustos, que ha deixat l’alcaldia per les seves imputacions al cas Mercuri, ha obert la porta a les primàries per escollir alcaldable de cara a les eleccions de 2015:

El 2014, i no abans, serà el moment de definir el futur del projecte socialista a Sabadell, amb la celebració d’unes primàries que escullin el millor projecte i el millor equip de futur per la ciutat”, ha assegurat el regidor socialista a Sabadell i diputat a la Diputació de Barcelona.

El primer secretari del PSC de Sabadell, Cristian Sánchez, ha assegurat que l’equip està “unit, preparat i capaç de seguir treballant per la ciutat i afrontar el futur,  preocupant-nos per les qüestions que realment preocupen a la ciutadania”.

Finalment, l’actual alcalde de Sabadell, Juan Carlos Sánchez, ha assegurat:

Aquells qui vulguin veure un grup municipal dividit, no ho trobaran. El govern municipal està treballant des de la unitat per la ciutat i pels problemes reals dels sabadellencs i sabadellenques”. L’actual alcalde també ha assegurat que “la governabilitat de la ciutat és la prioritat del PSC i no podem supeditar aquesta governabilitat a res”.

L’acte ha comptat amb la presència del gruix de l’equip de govern socialista a Sabadell. També amb la diputada al Parlament, Montserrat Capdevila, i el diputat al Congrés, Carlos Corcuera. I del primer secretari de la federació Vallès Oest, Paco Bustos, així com altres alcaldes i alcaldesses de la comarca.

Foto portada: els dirigents socialistes a Fira Sabadell, aquest dissabte, amb Juan Carlos Sánchez i Manuel Bustos al centre. Autor: PSC.

15 Comments