Capdevila proclama seva innocència: “S’ha fet un ús torçat dels instruments jurídics”

La diputada i ex regidora a l’ajuntament de Sabadell, Montserrat Capdevila, ha difós al seu blog un escrit titulat ‘Sobre la petició d’imputació‘ on afirma que “he exercit l’activitat política des de l’any 1999 amb esforç, convicció i honestedat”. Considera que s’ha fet un “ús torçat dels instruments jurídics de l’estat de dret” per tal de “desestabilitzar-me personalment i políticament” amb mètodes que “em produeixen la màxima repugnància i fàstic”.

Després d’assegurar que “mai he comès un acte il·lícit en l’àmbit de les meves responsabilitats” afirma que “en la mateixa situació que jo s’hi troben el conjunt de diputats i diputades del Parlament de Catalunya”. La diputada socialista sosté:

Amb l’excusa d’investigar l’ús que jo hagi pogut fer de la targeta de Renfe, -sobre la qual no hi ha establerta cap mecanisme arbitrat de justificació de la despesa- no han dubtat a fer una intolerable invasió en la meva vida personal” que cerca la seva “destrucció política i personal”.

Així mateix assegura que “malgrat el buit normatiu en la regulació de l’ús de la targeta de Renfe” el 8 de novembre de 2013 “vaig reintegrar l’import íntegre de l’ús de la targeta”. En conseqüència reclama una “fiscalització universal, en la mateixa manera que jo he patit, i en darrer terme una precisa regulació de l’ús de la targeta”.

Després de reiterar que no ha comés “cap fet il·lícit”, l’escrit finalitza manifestant la seva confiança en la justícia i “que tot s’aclareixi ben aviat”.

Més informació: ‘La fiscalia pide imputar a Montserrat Capdevila por presunta malversación de fondos públicos‘.

Foto portada: Capdevila, a la dreta, acompanyant Manuel Bustos durant el seu interrogatori al TSJC pel cas Mercuri. Autor: David B.

9 Comments