Es triplica el número de visites a iSabadell durant l’any 2013

  • El diari digital de Sabadell va acumular 195.417 usuaris únics, segons Google Analytics.

  • iSabadell lidera la informació digital a la ciutat, amb més de 5.000 fans a Facebook.

El diari digital de Sabadell, iSabadell, va triplicar durant l’any 2013 els seus resultats respecte al seu primer any d’existència. Segons les dades de Google Analytics, els seguidors del diari han visitat més de 1,8 milions de pàgines al portal, amb poc menys de 450.000 visites durant el 2013.

Segons el comptador de visites de Google, Google Analytics, respectat a nivell internacional com un estàndard en la medició del tràfic web, iSabadell ha tingut durant l’any 2013 449.138 visites, gairebé el triple que l’any 2012, on va acumular 156.028 visites. Val a dir, però, que el diari digital va començar a funcionar amb normalitat a finals de gener de 2012, amb la qual cosa les dades de l’any 2012 no corresponen a la totalitat de l’any sinó a poc més d’onze mesos.

Es triplica el número de pàgines vistes

Pel que fa al número de pàgines vistes, que calcula el número total de pàgines que han vist els seguidors del diari digital, l’any 2013 es va tancar amb més de 1,8 milions de pàgines vistes (en concret 1.826.202), superant pel més del triple el resultat de l’any 2012, que va ser de 555.744 pàgines vistes. Cada visita consulta una mitjana de quatre pàgines.

Es duplica de llarg el número d’usuaris únics

Pel que fa al número d’usuaris únics, si l’any 2012 es va tancar amb 84.617, l’any 2013 s’ha multiplicat la xifra per gairebé 2,5. L’any 2013 iSabadell va tenir 195.417 usuaris únics. Novembre, setembre, juliol i febrer van ser els mesos amb més visites i usuaris únics, mentre que el mes amb menys visitants ha estat el d’agost.

Líders a les xarxes socials

Pel que fa a les principals xarxes socials iSabadell acaba l’any superant els 5.000 seguidors de la seva pàgina a Facebook, una de les fonts de trànsit diari cap a www.isabadell.cat. iSabadell va iniciar el 2013 amb poc més de 1.500 seguidors i ha triplicat de llarg la xifra de seguidors a Facebook, sent la principal finestra informativa a la ciutat en aquesta xarxa.

A la xarxa de microblogging Twitter iSabadell s’apropa als 3.000 seguidors. El diari digital de Sabadell és present també a Youtube, Flickr o Storify i l’any 2013 va obrir el seu perfil a la xarxa Instagram. També podeu rebre les principals notícies del diari a la bústia de correu cada matí si us subscriviu al butlletí de notícies.

Ajuda a consolidar iSabadell

L’equip de iSabadell agraeix a la comunitat de seguidors la seva fidelitat en la construcció d’un nou mitjà de comunicació de referència a la ciutat de Sabadell i els encoratgem a participar, fent arribar informacions, imatges, vídeos o comentant les nostres informacions, enriquint els continguts i proposant temes o enfocaments.

Agraïm especialment a tots els anunciants el seu compromís sostingut amb iSabadell. D’altra banda, el nostre equip encoratja la ciutadania implicada en el manteniment del periodisme local plural i independent a col·laborar en la consolidació de iSabadell, per exemple, amb microdonacions econòmiques a través de PayPal. Podeu trobar més informació a: ‘Consolidem iSabadell’.

Què és iSabadell?

iSabadell va néixer el mes de gener de 2012 com un mitjà de comunicació digital, centrat a la ciutat de Sabadell, amb la interacció, la pluralitat i el periodisme local de qualitat com a senyes d’identitat. Podeu consultar ‘Els nostres valors‘ i ‘El nostre decàleg’ per a més informació.

Foto portada: espectacle inaugural de la Festa Major 2013, el mes de setembre, un dels esdeveniments més seguits a iSabadell de nou aquest any.

Comments are closed.