El director de Mercavallès ha estat cessat

José Manuel Piedrafita, director de Mercavallès, depenent del Consell Comarcal del Vallès Occidental, ha estat cessat del seu càrrec. Piedrafita gaudia d’un contracte laboral temporal que ha estat rescindit amb data d’avui dijous.

La seva plaça ha estat amortitzada i les seves funcions han estat assumides per un funcionari de l’ens comarcal.  Fons del Consell Comarcal han desvinculat la rescissió del contracte de les sospites sobre la contracció irregular de Piedrafita arran de la denúncia interposada per Antonio Ramírez, propietari d’un bar-restaurant concessionari de Mercavallès, i admesa a tràmit pel jutjat d’instrucció número 1 de Terrassa (més info: ‘Investiguen la contractació del director de Mercavallès‘). Es tracta, segons aquestes fons, d’una mesura en el marc d’un procés de regularització més àmplia concebuda per pal·liar les dificultats econòmiques que travessen les administracions públiques.

En aquest sentit, el Consell Comarcal va incoar un expedient informatiu que va enviar a la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat, que encara no ha rebut resposta (més info: ‘El Consell Comarcal reconeix que el contracte de Piedrafita podria ser irregular‘).

De regidor de Farrés a primer secretari del PSC de Sabadell

Piedrafita va ser regidor d’Esports a Sabadell amb Antoni Farrés i va figurar com a independent al 1999 a la llista del PSC. Després d’ostentar aquest càrrec sota l’alcaldia de Manuel Bustos, va ingressar al PSC on va fou membre de l’executiva local i primer secretari del partit a Sabadell fins al març del 2012. També fou  president del Centre d’Esports Sabadell a la temporada 2004-2005.

One Comment