El Consell Comarcal reconeix que el contracte del director de Mercavallès pot ser irregular

Segons ha pogut saber iSabadell, el Consell Comarcal del Vallès Occidental ha reconegut que la contractació del director de Mercavallès, José Manuel Piedrafita, és irregular i per tant nul·la. En una missiva dirigida al denunciant, Antonio Ramírez, reconeixen que els mecanismes no s’han ajustat a dret.

En una carta datada a 14 de febrer, el secretari de l’ens comarcal reconeix al denunciant que s’haurà de revisar d’ofici la contractació de Piedrafita, ja que es podria haver adoptat “prescindint totalment i absolutament del procediment legal establert”. La contractació és nul·la de ple de dret en base a la llei del règim jurídic de les administracions públiques i el seu article 60.1.e. Cal revisar dos decrets, de setembre de 2007 i març de 2009, que nomenaven Piedrafita com a director de la llotja comarcal.

En aquest sentit, el Consell Comarcal ha incoat un expedient informatiu per determinar si van haver irregularitats i rebre al·legacions de les parts interessades. Un cop realitzada la investigació interna les seves conclusions seran elevades a la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat.

La denúncia

El concessionari del restaurant de Mercavallès, Antonio Ramírez, ha denunciat la contractació davant el jutjat d’instrucció de Terrassa. Els Mossos d’Esquadra es van personar fa uns dies a la seu del Consell Comarcal per ampliar informació. La carta que reconeix la nul·litat té data de 14 de febrer, dos dies després de que la policia catalana es personés a les instal·lacions (més info: ‘Investigan la contratación del director de Mercavallès‘).

José Manuel Piedrafita

Piedrafita havia estat regidord d’Esports amb ICV a Sabadell, sota l’alcaldia d’Antoni Farrés. Amb l’arribada del govern socialista liderat per Manuel Bustos, va passar a ser regidor del PSC, president de la Fundació per l’Esport Sabadellenc, president del C.E.Sabadell i finalment dirigent del PSC local.

7 Comments