Foto portada: fotografia commemorativa del 50è aniversari. Autor: David B.

CIPO celebra el 50è aniversari amb màgia

Aquest diumenge una platea gairebé plena del Teatre La Faràndula ha celebrat el 50è aniversari de la cooperativa CIPO, amb l’espectacle del mag Dakris.

El president de CIPO Cooperativa, Francesc Tió, fa un balanç molt positiu d’aquests 50 anys de la creació de l’entitat. “Ens aquests anys hem vist de tot, moments durs i moments força bons. Actualment hem renovat la Junta, que hem entrat amb noves idees i nous reptes de cara al futur”.

“Hem de seguir motivant a les persones que hi ha al darrera, tant pels usuaris com del voluntariat. De cara al futur ens toca treballar en un ambient diferent, els nostres usuaris es fan grans i ens hem de preparar per això. Hem de donar serveis assistencials que ara no tenim o unes activitats que ara no fem, però hem de seguir mantenint l’activitat que hem fet fins ara” ha assegurat Tió.

Actuació del mag Dakris. Autor: David B.
Actuació del mag Dakris. Autor: David B.

L’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, ha explicat “que CIPO ha ajudat on molt sovint no arriba l’administració, sobre tot en tres elements bàsics: poder accedir a l’habitatge, tenir un centre ocupacional i recursos per a ser ciutadans”.

Després de l’acte institucional els membres de la cooperativa s’han fet una fotografia commemorativa que ha donat pas a l’espectacle de màgia Ya no me ves a càrrec del mag Dakris.

Foto portada: fotografia commemorativa del 50è aniversari. Autor: David B.

Comments are closed.