Satisfacció entre els alumnes participants al projecte SABA

Aquest any es compleixen 10 anys del projecte SABA que pretén fomentar el voluntariat i l’educació en valors entre alumnes d’ESO i entitats de la ciutat.

Aquest divendres s’ha fet un reconeixement a les entitats, alumnes i professorat que participen en el projecte SABA, que busca implicació en els joves i donar-los a conèixer diferents realitats del seu entorn, alhora, que fan una tasca compromesa amb la societat.

La totalitat dels joves participants en aquest projecte s’han mostrat “molt satisfets” per haver-ne format part i coincideixen en que “repetirien l’experiència perquè ha estat molt enriquidora” i han “aprés molt”.

“Els i les joves participants ens donen una lliçó de com és important i quin valor té la tasca que fan les entitats a la ciutat. Per mitjà del projecte, assumeixen unes responsabilitats i alhora prenen consciència del seu entorn i de la societat on viuen”, ha manifestat l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant.

Al projecte hi han participat un total de 20 alumnes de tercer i quart d’ESO dels instituts Vallès i Ferran Casablancas de Sabadell i compta també amb la participació de la Fundació Privada AVAN, Càritas Sabadell, Creu Roja Sabadell, CIPO, ANDI Down Sabadell, Associació Juvenil Esquitx, l’Institut de Paleontologia Miquel Crusafont, Centre Assistencial Mutuam – La Creueta ,el Rebost Solidari de Sabadell, La Fundació Main i el Servei Ciutadà d’Acolliment als Immigrants (SCAI).

Foto portada: foto de grups dels participants i les entitats. Autor: David B.

Comments are closed.