Ja tenim els guanyadors del cinquè concurs #EstiuSabadell

Càmera Club
El Càmera Club Sabadell patrocina aquest concurs
  • El jurat ha seleccionat les guanyadores entre prop d’una setantena d’imatges estiuenques.
  • Els guanyadors s’emporten un curs de fotografia i un sopar per a dues persones al restaurant La Piazza.

Durant tot el mes d’agost des de iSabadell hem fet una crida a enviar-nos fotos del vostre estiu i participar així al concurs #estiuSabadell, que aquest any ha arribat a la cinquena edició. N’hem rebut un centenar, de les que s’han valorat una seixantena. L’equip de fotografia de iSabadell i dos membres de Càmera Club Sabadell han escollit aquest dimarts 4 de setembre les dues imatges guanyadores.

En aquesta edició del concurs, no han faltat les imatges amb el mar com a protagonista, tot i que també s’han rebut imatges de muntanyes i ciutats, algunes d’elles amb Sabadell com a protagonista. Podeu trobar totes les imatges que han participat en el concurs a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #estiuSabadell, publicades a l’àlbum inferior.

Si no pots veure l’àlbum, pots fer-ho a Flickr: ‘5è concurs #EstiuSabadell‘. 



El primer classificat s’endurà el premi de formació al Càmera Club Sabadell, valorada en més de 150 euros, podent escollir entre el curs d’Iniciació a la fotografia, de 15 sessions amb sortides per posar en pràctica els coneixements, o el d’Iniciació al Lighroom CC, programa de retoc fotogràfic, a través de sis sessions. La imatge guanyadora és la següent:

#EstiuSabadell

Una publicación compartida de TxELL (@txell81) el

El jurat ha escollit aquesta imatge com a guanyadora, per la seva “frescor i originalitat, també pels seus contrasts de colors”. Un dels membres del jurat i soci del Càmera Club Sabadell, Joan Maria Rubió, assegura que “posar les cares amb crema a l’esquena dels nens, és una idea original. D’altra banda, el fet que el nen més alt és a l’esquerra i el més baixet a la dreta, compensa l’horitzó, clarament inclinat”. La fotògrafa esportiva d’iSabadell Sandra Díaz ‘Dihör’ assegura que la imatge transmet “la idea d’estiu, de diversió i felicitat”.

La imatge que s’ha endut el segon premi, tindrà un sopar per a dues persones al restaurant La Piazza, de la Via Massagué, que patrocina una edició més el concurs. El sopar consistirà en dos menús amb beguda i postres, al migdia o la nit, de dilluns a divendres.

La fotografia mostra la imatge d’una platja amb una visió fora de l’habitual, “buscant veure l’estiu a través d’una bola de vidre, amb un enquadrament original”, explica el vicepresident de Càmera Club Sabadell, Dani Graell. D’altra banda, el cap de fotografia de iSabadell, David B., manté que la fotografia te “una bona llum, un bon contrast, i convida l’espectador a reviure un temps estiuenc i relaxant”.

El restaurant La Piazza patrocina el concurs #EstiuSabadell
El restaurant La Piazza patrocina el concurs #EstiuSabadell

Comments are closed.