Foto: Felipe Sanchón en una jugada davant l'Olot. Autor: Críspulo Díaz.

L’Olot treu un punt de la Nova Creu Alta

Disnova patrocina aquesta crònica.
Disnova patrocina aquesta crònica.

El Sabadell ha començat l’any amb un empat davant els olotins. El conjunt de Toni Seligrat ha fet uns primers minuts bons, però després ha tingut un domini esteril amb arribades sense cap mena de perill. Els arlequinats seguiran igual, vuitens a sis punts del playoff.

La convocatòria del Centre d’Esports ha sorprès. Sense cap davanter centre a l’onze, amb Edgar a la banqueta i amb Arturo Rodríguez desconvocat. La seva absència a la convocatòria ha estat el més comentat a les grades de la Nova Creu Alta.

Tot i que Xumetra ha advertit amb una primera ocasió en la qual la pilota ha marxat alta, l’Olot ha tingut poques més arribades durant la primera meitat. Els primers minuts han estat intensos, amb atacs constants, sobretot arlequinats. El Sabadell ha desplegat un bon joc i ha gaudit d’algunes oportunitats. Al minut 10, Antonio Domínguez ha enviat una pilota al travesser que no ha entrat per ben poc.

Tot seguit, Aleix Coch i Felipe Sanchón han tingut un parell d’ocasions, però l’esfèric s’ha escapat fregant el pal en tots dos casos. El partit ha anat perdent intensitat a mesura que avançava el temps i la possessió ha sigut més estèril que no pas una altra cosa.

Insistència sense premi

La segona part ha estat protagonitzada per la lesió d’Aleix Coch. El central del Sabadell ha patit un fort xoc amb Roberto que l’ha deixat al terra. Les assistènces han hagut d’intervenir i emportar-se el jugador en camilla. Aleix ha sortit poc després a la banqueta en crosses.

La resta del matx ha gaudit de poca acció. Només Antonio Domínguez ha estat a punt de sorprendre Ginard durant els sis minuts d’afegit, però el porter de l’Olot s’ha marcat una espectacular aturada.

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell: Roberto, Óscar Rubio, Nico Delmonte, Aleix Coch (Valentín, 56′), Migue, Josu Ozkoidi, Ángel, Adri Cuevas (Edgar, 78′), Néstor Querol, Antonio Domínguez i Felipe Sanchón (Pol Ballesteros, 69′).
UE Olot: Ginard, Carles Mas, Jordi Masó, Blázquez, Héctor, Marc Mas (Marc Cosme, 81′), Alfredo (Pedro, 64′), Alan Baró, Xumetra (Marc Nierga, 62′), Pep i Aspar.
Gols: –
Àrbitre: Carlos Alberto Carbonell Hernández (valencià). Ha amonestat Migue, Carles Mas, Nico Delmonte i Alan Baró.
Estadi: Nova Creu Alta. 1.685 espectadors.

Foto portada: Felipe Sanchón en una jugada del partit. Autor: Críspulo Díaz.

Comments are closed.