Arriba al Teatre del Sol ’El casament dels petits burgesos’

El Teatre del Sol continua incorporant muntatges a la temporada teatral, amb l’estrena del proper 25 de gener a la sala petita, un dels textos d’un dels dramaturgs més importants del segle XX, Bertolt Brecht.

El casament dels petits burgesos, escrita l’any 1926, és una dura crítica a la burgesia de la seva època. En ella es posa en ridícul la imperant necessitat de tota una classe social per mantenir la imatge pública per sobre de totes les coses, amb resultats totalment desastrosos.

El muntatge és una història grotesca i una farsa on tot es trenca i es destrueix. Tanmateix, aquesta destrucció es produeix enmig d’un sopar de noces. Una celebració seriosa, que es transforma gradualment en una vetllada plena d’accidents, provocacions, xafarderies, espectacles vergonyosos i animats. D’aquesta manera, la moral decadent de la societat respectable i de les bones maneres quedarà en evidència

En El casament dels petits burgesos hi participen els actors reconeguts d’aquest teatre, com Pep Carpena i Maria Antònia Vidal juntament amb Ariadna Clapés, Marta Baldellou, Adrià Monroig, Pere Villaró, Cristina Suárez, Fran Rueda i Marc Baltà.

Representacions

L’obra s’estrenarà el proper 25 de gener i es representarà els dissabtes a les 21:30 hores i els diumenges a les 18 hores, del 25 de gener al 26 d’abril del 2020.

Foto portada: un moment del muntatge. Autor: Cedida.

Comments are closed.