Porcs senglars

Talls a la C58 per porcs senglars a la zona

L’autopista del Vallès, la C-58, ha tingut afectacions al trànsit durant bona part d’aquest dimecres. El Servei Català de Trànsit ha alertat diverses vegades d’un risc de porcs senglars a la zona. Per aquest motiu, han tallat en diverses ocasions alguns carrils, afectant la circulació.

Al migdia els Mossos d’Esquadra alertaven a través del seu Twitter del següent:

Aquest fest ha provocat diverses cues en els dos sentits de la marxa, de forma intermitent. Les retencions han arribat fins els cinc quilòmetres. Posteriorment, s’ha tallat només un carril a la circulació en sentit sud (Barcelona) i també en sentit nord. Segons informava al voltant de les 16 hores en el seu Facebook Ràdio Sant Quirze, s’han detectat tres porcs senglars a la zona. TV3 afegia (veure foto portada) que s’han abatut amb dards anestètics. Encara es buscaven quatre més. Els Mossos alertaven de nou de quatre quilòmetres de congestió per aquest fet a mitja tarda.

Podeu seguir les afectacions també a través del compte de Twitter del Servei Català de Trànsit i del compte propi de la C-58.. Al voltant de les 18 hores, Trànsit ha donat per “normalitzada” la situació després dels diversos talls “intermitents”.

Foto portada: Fotograma del Telenotícies de TV-3.

Comments are closed.