Foto portada: Mena, en una imatge d'arxiu. Autor: cedida

EUiA nomena una comissió provisional a Sabadell

El consell nacional d’Esquerra Unida i Alternativa ha triat aquest dilluns una comissió provisional a Sabadell per normalitzar l’activitat de la formació després de les eleccions del 24 de maig i, sobretot, de la guerra interna al partit.

Les primàries a Esquerra Unida i Alternativa van obrir un cisma entre dos sectors. Per un costat, l’organització a nivell català, que va donar suport a Edu Navarro i a la confluència amb el que va esdevenir finalment Unitat pel Canvi. Per altra banda, la majoria de l’organització a nivell local, representada per la portaveu municipal, Marisol Martínez i el grup municipal. Martínez i els seus seguidors van ser donats de baixa d’EUiA després de crear la plataforma Guanyem Sabadell – Sí se puede, amb la que van concórrer a les municipals, aconseguint dos regidors. Per la seva part, EUiA va donar suport a Unitat pel Canvi, que va aconseguir quatre regidors, un d’ells és militant d’EUiA (el propi Edu Navarro).

Passats els comicis, el consell nacional d’Esquerra Unida i Alternativa va triar aquest dilluns una comissió provisional a Sabadell. Entre els seus reptes, està normalitzar l’activitat de la formació. La comissió està formada per tres membres. En primer lloc, per l’exregidor i diputat d’ICV-EUiA, Joan Mena. En segon lloc, el responsable de Política Municipal d’EUiA al Vallès Occidental, Pepe Ribera. Finalment, també en formarà part la responsable d’organització, Irene Albabert.

EUiA manté que el consell nacional ha aprovat per una comissió provisional per unanimitat. Tot i així, s’hauran d’escollir dues persones més. El nomenament serà fruit del diàleg entre les diverses sensibilitats, apunta la formació d’esquerres.

Foto portada: Joan Mena, membre de la nova comissió, en una foto d’arxiu. Autor: J.d.A. 

Comments are closed.