Seu història de CASSA. Foto: CASSA

CASSA manté que el Fons Social ha arribat aquest any a més de 600 famílies

La Companyia d’Aigues de Sabadell assegura que més de 600 famílies a la ciutat no poden fer front al rebut de l’aigua i que el Fons Social de l‘empresa s’encarrega de sufragar les factures a les més necessitades sempre que Serveis Socials ho autoritza.

Segons dades de l’empresa, l’any passat unes 1.350 famílies (unes 3.500 persones) van tenir ajudes per pagar els rebuts, vuit vegades més que l’any 2013. Així volen evitar un tall a l’aigua. En el que portem d’any s’han beneficiat dels ajuts més de 600 famílies, unes 2.250 persones.

L’any 2014 el Fons Social va multiplicar la seva dotació per vuit i aquest any hi ha previstos 79.000 euros per aquesta finalitat. L’empresa també acorda condicions personalitzades depenent de les circumstàncies. També mantenen que fan reunions amb entitats veïnals i als districtes per fer arribar la informació a la ciutadania.

Les declaracions arriben dos dies després que el nou govern municipal hagi fet públic que ha donat ordre d’aturar el tall previst del servei d’aigua a més de 70 famílies de Sabadell (més info: ‘Aturen el tall de l’aigua a 73 famílies‘).

Foto portada: seu de CASSA, al carrer de la Concepció. Autor: cedida.

No Comments