Afectacions importants de trànsit per anar a Torre-romeu i Can Roqueta

La reparició d’un col·lector situat al carrer de Tres Creus, al barri de Covadonga, provocarà a partir d’aquest dilluns i durant un mes afectacions importants de trànsit a Sabadell per aquelles persones que van i venen del barri de Torre-romeu o Can Roqueta.

El polígon industrial de Can Roqueta és el més gran de Sabadell i per exemple inclou l’estació per a la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV). A més al districte 7 de Sabadell viuen prop de 10.000 persones. Els treballs de reparició d’un col·lector al carrer de les Tres Creus que s’ha desgastat amb el pas del temps provoca les afectacions. Es preveu que les obres durin al voltant d’un mes.

Afectacions de tràsit

Aquells ciutadans que vagin a Torre-romeu i Can Roqueta en transport privat hauran de prendre un itinerari alternatiu. Des del carrer Tres Creus seran desviats al carrer de Covadonga i des d’allà hauran de girar a l’esquerra per anar a buscar la Ronda d’Orient. Un cop allà podran girar a la dreta cap a la carretera de Torre-romeu i seguir sense més alteracions.

En canvi, els que vinguin de Torre-romeu i Can Roqueta en transport privat hauran de donar més volta. Hauran d’accedir al Centre o la resta de barris de la ciutat des del camí de Can Quadres. És a dir, hauran d’anar per la Bassa de Sant Oleguer i un cop a Sol i Padrís entrar al Centre per la Gran Via a través del carrer Balmes.

El transport públic i els vehicles pesats podran passar sense cap canvi. La resta hauran de fer rutes alternatives. Tot plegat perquè les obres del col·lector obliguen a tallar el carrer Tres Creus entre els carrers de Bonavista i Santiga. Només podran passar autobusos i vehicles pesants.

Foto portada: espai on donaran inici les obres aquesta setmana. Autor: J.d.A.