Agressió a cop de destral a la zona nord

Un home va ser detingut aquest dijous després d’agredir un altre amb una destral. Els fets van ocórrer a la zona nord de la ciutat, entre els carrers Himàlaia i Collserola. El ferit, que coneix el detingut, va ser traslladat a l’hospital Parc Taulí, on el van assistir especialment d’una ferida a la cama.

El presumpte agressor està detingut a la comissaria de Mossos d’Esquadra de Sabadell a l’espera de passar a disposició judicial. Segons fonts policials, els dos homes es coneixen, havien viscut al mateix pis i havien tingut algunes baralles amb anterioritat. Aquest dijous al matí un d’ells, de nacionalitat espanyola i nascut l’any 1980, es va personar al domicili actual de l’altre amb una destral de grans dimensions.

Estat del carrer després de l'agressió. Foto via Sóc de Sabadell.
Estat del carrer després de l’agressió. Foto via Sóc de Sabadell.

Quan va sortir, el va agredir. Els fets van ocórrer entre els carrers d’Himàlaia i Collserola, al barri de la Plana del Pintor, molt a prop d’on estarà l’estació dels Ferrocarrils de la Generalitat a la zona nord. Els cops de destral van causar a la víctima diversos talls, especialment un a la cama, d’una certa profunditat. Va llençar la destral al carrer i va fugir. Mossos d’Esquadra i ambulància es van presentar al lloc dels fets. L’ambulància va traslladar el ferit a l’hospital Parc Taulí. Tot i que inicialment no volia denunciar la víctima, finalment ho va fer, reconeixent que es coneixien i identificant l’agressor, que actualment no té domicili fixe. A última hora del vespre, l’agressor es va presentar a la comissaria de Sabadell, on va ser detingut. Serà posat a disposició judicial acusat de lesions.

Després de passar a disposició judicial, el detingut ha quedat en llibertat provisional amb càrrecs.

Foto portada: carrer Collserola amb Himàlaia. Autor: Google Maps.