Foto portada: Ayuso, davant la militància. Autor: cedida.

Ayuso recupera la promesa de reformar el mercat de Campoamor

El candidat socialista a l’alcaldia, Josep Ayuso, ha recuperat una vella promesa electoral del PSC: reformar el mercat de Campoamor.

El PSC porta al seu programa la reforma del mercat de Campoamor, creat als anys 80 del segle passat, almenys des de l’any 2003. A diferència, però, dels mercats Central, de la Creu Alta, Torre-romeu i Els Merinals, no ha tingut cap gran reforma encara. Els socialistes s’havien compromès sovint a fer-la, com ara ha tornat a fer el cap de llista Josep Ayuso. De fet, ja a l’any 2007, fa vuit anys, el govern local va destinar 45.000 euros a estudiar la reforma de la llotja.

El candidat ha presentat les línies del seu projecte als barris d’Espronceda i Campoamor en una reunió amb veïns. Així han destacat que s’han acabat les obres al barri d’Espronceda en els darrers anys, a càrrec de la Generalitat. Ayuso també es va comprometre a fer del Parc Central del Vallès un centre de formació en energies verdes i en reclamar a la Generalitat la construcció de la residència pública, compromesa des de fa anys pel govern català però mai construïda. També farà un pla de dinamització comercial del sud de Sabadell.

Foto portada: Ayuso, davant la militància. Autor: cedida.