Can Gambús

Can Gambús, el barri del saqueig continu

  • Esquerra Republicana denuncia l’abandonament del barri.

  • Bandes han tornar a robat el cablejat del parc de Can Gambús.

Esquerra Republicana de Catalunya denuncia ara, com han fet abans altres formacions, l’estat d’abandonament de Can Gambús, que qualifiquen com a “barri fantasma”. I és que la no urbanització d’aquesta zona a causa de la crisi econòmica està comportant que sigui un espai idoni per les bandes que roben coure i tot tipus de materials.

Esquerra denuncia l’abandonament i demana a l’Ajuntament i els Mossos d’Esquadra a que extremin les precaucions en aquesta zona.

Asseguren que la passada nit de dimarts a dimecres hi ha hagut un nou robatori que ha afectat el parc de Can Gambús (el segon més gran de Sabadell i visitat per desenes de famílies dels Merinals, Cifuentes o Can Rull).

L’enllumenat públic del carrer Dinamarca, tant davant del Parc com fins a la Carretera de Sant Quirze, no funciona degut al robatori de cablejat que ha patit la zona”, asseguren els republicans en un comunicat.

També diuen que el cablejat de l’enllumenat dels camins del parc ha estat afectat pel saqueig, així com alguns elements del parc infantil. Segons ERC, s’han obert i robat més de 200 fanals només en aquesta zona.

Esquerra demana al consistori que prengui mesures per evitar accidents, reposin l’enllumenat i facilitin que la zona torni a la normalitat. També demanen a la Policia Municipal i els Mossos d’Esquadra que es coordinin i extremin la vigilància.

Foto portada: Un dels fanals buidats del parc de Can Gambús. Autor: cedida.