Foto portada: una de les comparses de la rua de Carnaval fa uns anys. Autor: David B.

El Carnaval arribarà als barris un any més

El rei Carnestoltes arriba aquest cap de setmana a tota la ciutat. El principal acte serà la tradicional rua, diumenge a la tarda (més info: ‘1.400 persones participaran a la rua de Carnaval‘). Però hi haurà altres iniciatives en els dies previs.

Diferents barris de Sabadell duran a terme també actes relacionats amb el Carnestoltes.

  • L’Associació de Veïns de les Termes ha organitzat una rua de Carnaval el 9 de febrer, a partir de les 17.30 h, un ball de Carnaval a les 18 h a la plaça de les Termes i un berenar infantil a les 19.30 h a la mateixa plaça.

La majoria d’activitats, però, es faran el dissabte 10 de febrer.

  • Així, l’Associació de Veïns de Ca n’Oriac ha organitzat una rua a partir de les 17 h.
  • L’Associació de Veïns de la Creu Alta i la Coordinadora Jove del barri han organitzat actes també el dissabte 10. Es tracta d’una rua a partir de les 16.30 h, un berenar infantil a les 17.30 h i un pregó i crema de Carnestoltes a les 18.30 h.
  • L’Associació de Veïns de la Plana del Pintor organitza –amb el Club de Jubilats i la Comissió de festes– una rua també el dissabte a les 16.15 h, un pregó i crema d’en Carnestoltes, a les 20.30 h, i un ball a les 22.30 h.
  • L’Associació de Veïns de Can Rull farà una rua a les 17 h i un pregó i crema d’en Carnestoltes a les 19.30 h.
  • L’Associació de Veïns de la Creu de Barberà farà la rua a les 17.30 h.
  • L’Associació de Veïns de Torre-romeu farà la rua a les 18 h i el ball de Carnaval a les 19 h.
  • Finalment, l’Associació de Veïns de Gràcia organitzaran la rua a les 17 h i un berenar infantil i un concurs de comparses a les 18 h.

Per la seva banda, per al dissabte 17 de febrer, l’Associació de Veïns del Poblenou organitza una rua a les 17 h i una xocolatada i ball de Carnaval a les 19 h.

El Carnestoltes als centres educatius

Una vegada més, els centres educatius de Sabadell se sumaran a la celebració del Carnestoltes. Segons informen fonts municipals, La Llar Mare de Déu del Pilar i l’Escola Bressol Somnis de Cotó faran la rua de Carnestoltes el dijous 8 de febrer.

La resta de centres que han confirmat a hores d’ara que faran una rua el divendres 9 són: CEIF Arraona, Escola Jesús Salvador, Escola Ribatallada, Col·legi Servator, Escola Calvet d’Estrella, Escola Roureda, Escola Cifuentes, Escola Pia, Col·legi Serra, Escola Gaudí, Escola del Sol, Escola Ramar, Jaume Viladorms, Escola Bressol Colorins i Escola Bressol Cau Catau.

Foto portada: rua de Carnaval, fa uns anys. Autor: David B.