Can Llong

Els veïns de Can Llong reivindiquen l’institut del barri amb una festa

  • Demanen el que els van prometre per al nou barri; un Institut i un CAP.

  • Els veïns seguiran lluitant fins aconseguir els equipaments necessaris pel barri.

Centenars de veïns del barri de Can Llong han participat aquest diumenge d’una festa reivindicativa per demanar una vegada més la construcció immediata de l’institut i del CAP per al barri.

La festa que s’ha allargat durant el matí, ha plantat cara a la pluja realitzant diverses activitats de caire festiu organitzades per l’AMPA de l’escola Can Llong. Els organitzadors de l’acte han volgut realitzar una festa reivindicativa en lloc d’una manifestació, ja que li han volgut donar un aire més divertit i participatiu.

Festa reivindicativa per a la construcció de l'institut. Autor: David B.

Els veïns de Can Llong es queixen què quan van anar a viure al barri hi van anar amb la promesa que el barri comptaria amb els equipaments d’una Escola, un Institut i un CAP, en aquests moments només tenen tres escoles.

L’any passat va sortir la primera promoció de l’escola i els alumnes es van quedar sense institut al barri i van haver de marxar a d’altres barris de la ciutat, ha assegurat Toñi González, vocal de l’AMPA de l’escola Can Llong.

“La Generalitat deia que no era necessari un institut i ara sembla ser que veu la necessitat de construir l’institut, però quan?”, s’ha preguntat González.

Durant tot el matí, els veïns vestits amb samarretes i cartells reivindicatius, han pogut participar de classes de ball Zoomba, impartides per dos professors.

Foto portada: Un moment de la festa, aquest diumenge. Autor: David B.

Comments are closed.