Fira entitats Merinals

Fira d’entitats al barri dels Merinals

  •  L’entitat veinal organitza la Setmana Cultural amb la fira com a centre neuràlgic.

  • Actuacions musicals, xocolata i paella, entre les activitats.

Aquest dissabte 27 d’octubre al barri dels Merinals s’ha realitzat una fira d’entitats. Activitats de tot tipus per als més petits i inclús per als més grans. S’han disposat de diferents activitats per tots els públics. Malgrat les previsions, el temps ha permès el bon funcionament de la fira.

L’Associació de veïns d’Arraona-Merinals ha desenvolupat la fira d’entitats. Una fira on diferents entitats del barri han muntat una carpa a la plaça del carrer de les Palmeres. El temps ha estat un factor clau ja que s’anunciaven pluges tot el dia i només han caigut quatre gotes en cinc minuts, i al llarg del matí.

La gent ha estat força participativa. En aquesta edició cal remarcar que hi ha hagut un concert del grup coral “Xalest” de la Coopeerativa Cipo de Sabadell.  També s’ha fet a les 10.00 hores una xocolatada popular i després una ballada de gegants, que també han fet una cercavila pel barri dels Merinals.

Després entorn les 13.30 hores del migdia s’han anunciat els guanyadors del concurs de dibuix, que havien dibuixat a diferents escoles d’aquest barri. Entorn les 14.00 hores s’ha servit una ració de paella al preu de tres euros. S’han esgotat els tíquets esperant unes 150 persones.

El president de l’associació de veïns d’Arraona-Merinals, Julio Regalado, ha afirmat a iSabadell que la setmana cultural era “potenciar l’àmbit de la cultura”. L’acte ha tingut la presència de la regidora de Serveis Socials, Marta Farrés.

Foto portada: Actuació de la coral Xalest. Autor: R.Escusa.