Casal El Tallaret

Inicien la campanya ‘Engeguem el Tallaret’

Els membres del Casal El Tallaret de la Creu Alta, han iniciat una campanya per donar a conèixer el nou espai obert pels veïns del barri, després que l’Ajuntament aprovés en el passat ple signar el conveni per la cessió de Can Balsach per 21 anys.

La campanya s’iniciarà el proper dia 20 de febrer a les 12 del migdia, amb una presentació del projecte als veïns, una cercavila i una posterior calçotada a l’hort de l’Escarola, que ocupa l’espai de l’antic cinema del barri. El dia 25 de febrer es farà una  xerrada del Coop 57, per explicar als socis i sòcies que és la cooperativa i com es funcionarà a partir d’aquest moment.

Durant el mes de març es realitzarà un cicle cultural, amb xerrades de temes crítics de la ciutat i la resta del país, que aniran acompanyats de concerts acústics a l’espai on hi havia ‘les llanes’.

A part del boca a boca, els membres de El Tallaret han previst enviar una circular a 8.000 veïns del barri de la Creu Alta per donar a conèixer les activitats que es faran durant aquests dies. Miquel Saus, membre de El Tallaret, ha explicat que “actualment el projecte compta amb uns 150 socis que participaran al projecte”.

Amb la difusió que volem donar del nou espai El Tallaret, esperem que en els propers dies puguem comptar amb més associats i que tothom sàpiga que això és un espai obert”, ha manifestat Saus.

Els membres del Casal El Tallaret confien que “passats els tres mesos d’exhibició pública no hi hagi gaires més traves per part de l’Ajuntament”.

Foto portada: membres del Casal El Tallaret al pati de l’edifici, aquest divendres. Autor: David B.