Foto portada: cavalcada de Reis, aquest dilluns. Autor: David B.

Les altres cavalcades: Merinals, Torre-romeu i Poblenou

A partir de les 18 hores, i des de Can Deu, comença la cavalcada dels reis d’Orient a Sabadell. Però, com és habitual, no és l’únic que es celebra a la ciutat. També se’n fan als Merinals i el districte 7.

Dimarts 5 de gener, a les 17:30 a l’avinguda de les Palmeres (Can Deu) es farà la rebuda de la ciutat als Reis Mags d’Orient i a les 18 hores s’iniciarà la cavalcada de la ciutat. La sortida es farà des de l’avinguda de les Palmeres, fins arribar fins a la ronda de Pau Vila (més info: La cavalcada de Sabadell, carrer a carrer). El mateix dimarts hi haurà una tres cavalcades més als barris:

  • A les 17:30 hores sortirà la Cavalcada des de l’Escola Arraona, recorrent els carrers i places d’Arraona, els Merinals i Can Gambús.
  • A les 18.30 hores sortirà la Cavalcada de Torre-romeu del carrer de Mas Badia i recorrerà els carrers i places del barri.
  • Poblenou també tindrà la seva tradicional Cavalcada. Sortirà a les 20 hores de l’Escola Juan Ramón Jiménez i farà un recorregut pels carrers del barri.

Es preveu que cap a les 21 hores totes les cavalcades a la ciutat hagin acabat, per permetre així als infants sopar i anar a dormir en d’hora, facilitant així la feina als Reis d’Orient.

Foto portada: el rei Melcior, en una cavalcada. Autor: David B.