Més de 300 persones a la gala solidària de l’associació MAPA

El passat 15 de desembre s’ha celebrat a la sala polivalent de la ronda Navacerrada la gala solidària de nadal de l’associació MAPA per tal de col·laborar amb el Rebost Solidari.

Més de 300 persones han assistir el passat diumenge a la gala de nadal que ha organitzat l’associació MAPA (Músics Artistes Professionals i Amateurs). Una gala que compta amb la col·laboració del Rebost Solidari, ja que s’ha realitzat per recaptar aliments per a les famílies necessitades de la ciutat.

L’acte ha començat a les 17.30 hores i s’ha allargat tres hores. Ha comptat amb  l’assistència de més d’una vintena d’artistes que han passat per l’escenari , com per exemple el cantant Antonio Granada i el popular humorista Barragán entre d’altres.

El popular Barragán, durant el seu show. Autor: MAPA.

La gala ha estat conduïda per el locutor de ràdio Unión Cataluña,  Ricardo Montalbán, i el locutor de TorrenteFM 101.3 Antonio Muela i també ha comptat amb la presència de l’alcalde de Sabadell, Juan Carlos Sánchez, el regidor del Districte 3, Carles Bosch, i la presidenta del Rebost Solidari.

Parlaments

Sánchez ha remarcat que “activitats com aquestes fan mobilitzar a la ciutadania i fa una ciutat més solidària” i la presidenta del Rebost ha afegit que “Sabadell és la ciutat que més recapte d’aliments ha obtingut del Vallés Occidental i Oriental”.

Des de l’associació han dit que s’han  recaptat entre uns 500 quilos de menjar que seran destinats directament a les famílies més necessitades de la ciutat.

Foto portada: actuació musical dins la gala del MAPA. Autor: MAPA.