Nova recollida d’aliments a tres barris del Centre

Tres entitats veinals de la ciutat, les corresponents al Centre-Rambla, Covadonga i Eixample, duen a terme aquest divendres i dissabte una recollida d’aliments a diferents centres comercials de la ciutat. Volen posar l’èmfasi en la recollida d’aliments més aviat nadalencs.

Les entitats impulsen la campanya ‘Nadal per a tots’ i donaran els aliments recollits al entitats com Nuevo Pacto, Creu Roja, Càritas o l’església de Crist, totes elles pertanyents al Rebost Solidari de Sabadell.

La iniciativa sorgeix del tresorer de l’associació de veïns Rambla Centre, Ramon Bosch, però es compta amb la col·laboració de gairebé un centenar de persones que a títol voluntari vetllaran per recollir els aliments a diversos espais del Centre, l’Eixample i Covadonga i la coordinació del vicepresident del Rebost Solidari, Carlos López. Estaran presents als principals supermercats de la zona, com Mercadona, Caprabo, Condis o Sorli Discau.

Es pot aportar qualsevol tipus de productes però la idea inicial és poder recollir productes més propis del Nadal, com turrons, polvorons, neules o fruita en almívar. La iniciativa se suma a la feina que es fa per recollir aliments a la ciutat des de diverses entitats socials de tot tipus, tant en campanyes específiques com aquesta, ‘Nadal per a tots’, altres com ‘El gran recapte’, o la feina continuada del dia a dia.

Foto portada: aliments en una campanya anterior. Autor: David B.