Festa de la primavera. Autor: David B.

Centenars de famílies celebren l’entrada de la primavera a Can Deu

Aquest diumenge centenars de famílies han donat la benvinguda a la primavera, en un dia que el temps ha fet honor a l’estació en la que estem, desprès de molts dies d’intenses pluges.

Les famílies, que han començat a accedir més tard que el que és habitual, i possiblement amb menys afluència que en edicions anteriors, han participat en les diverses activitats previstes per la 21ena Festa de la Primavera, organitzada per Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859.

Des de les 10 del matí els participants han pogut gaudir del tast oferts per entitats i associacions de Sabadell, com ara unes migas elaborades per la Hermandad Cultural Nuestra Señora Virgen de la Fuensanta o productes marroquins o guineans, entre altres. Els petits de la casa han pogut gaudir dels diversos tallers de fer espelmes o papallones i participar en el cercavila amb La Banda Grillada, la gimcana, els jocs autònoms Recicoplerats de la Companyia Katakrak, la Gran Ludoteca de La Xarranc i l’espectacle Rutina de la companyia Octavia Circ.

Les famílies han tingut la possibilitat de fer una visita als animals de la granja i al Museu de la Vida al Camp, i l’exposició Parc de la Serralada de Marina, tancant la festa el concert de versions dels clàssics de Disney a càrrec del grup Albercocks.

Foto portada: families visiten els animals de la granja. Autor: David B.