Policia Municipal

Detinguts dos joves per un presumpte robatori d’un vehicle

La Policia Municipal ha recuperat un vehicle sostret i ha detingut als seus autors després d’una persecució aquest dissabte.

Aquest dissabte a les 13:30 hores comuniquen a la policia local que per l’autopista C-58 està circulant un vehicle de sostret a Terrassa direcció Sabadell. Una unitat de la Policia Municipal localitza el vehicle circulant pel carrer Les Palmeres de Can Deu. A l’intentar aturar el vehicle es dona a la fuga i comença una persecució del vehicle fins al carrer Walter Benjamin, a Castellarnau, on els dos ocupants abandonen el vehicle sostret i surten corrents cap un barranc proper.

Finalment la policia aconsegueix detenir en les immediacions del barranc als dos suposats autors del furt, dos nois de 19 i 20 anys. S’instrueixen diligències policials per un presumpte delicte de robatori i d’ús de vehicle, conduir sense haver obtingut mai el permís de conduir i uns dels detinguts té un requeriment pendent de recerca i detenció. El vehicle sostret ha estat traslladat al dipòsit de vehicles de la Policia Municipal.