Autor: M.Tornel.

Problemes amb la teleassistència a la Plana del Pintor

Una vintena d’usuaris del servei de teleassistència residents al barri de la Plana del Pintor no tenen línia telefònica des de dimecres i, per tant, no poden utilitzar aquest servei, segons ha denunciat a aquest digital l’entit Red Solidaria La Planada a través del seu president, Alonso Simón.

Simón va saber del problema quan una veïna de carrer el va avisar que l’aparell de teleassistència estava dient un missatge. A l’escoltar-ho deia que no hi havia senyal. Des de fa un parell de dies aquest conegut veí del barri del nord de Sabadell ha sabut almenys d’una vintena de casos similars. Tampoc sap si el problema pot ser més general. Consultades fonts municipals per aquest digital, no tenen constància que hi hagi problemes més enllà dels denunciats a la Plana del Pintor. Movistar ha obert una incidència però de moment no s’ha solucionat.
Cal recordar que el servei de teleassistència s’instal·la a les persones que resideixen soles i sobretot a partir dels 80 anys. Segons Simón, tots són clients de Movistar, qui de moment no ha posat fi a l’avaria.

Foto portada: un dels carrers de la Plana del Pintor. Autor: M.Tornel.