Premiats a la tercera edició, a la biblioteca del Nord de Sabadell

Lliuren els premis ‘L’art d’escriure’ als alumnes del nord de Sabadell

  • Fomentar l’ús de la biblioteca pública és una de les raons per a la realització d’aquest concurs literari.

  • S’han presentat 50 textos arribats des de quatre instituts i tres escoles de la zona nord de Sabadell.

Aquest dissabte, l’auditori Marià Burgués i Serra de la Biblioteca del Nord de Sabadell, s’ha omplert de gom a gom per acollir el lliurament de premis de la tercera edició del concurs literari “L’art d’escriure”, convocat per l’agrupació de veïns de Ca n’Oriac amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants de Ca n’Oriac Comerç.

Al concurs literari, que serveix per concloure els actes de la setmana cultural i de Sant Jordi, han participat l’IES Agustí Serra, l’IES Jonqueres, l’IES Ferran Casablancas, l’IES Joan Oliver, i tres escoles de la zona nord. En el concurs han participat 50 textos inèdits en les tres categories del premi; primària, secundària i batxillerat.Els assistents al lliurament de premis han pogut escoltar la lectura de diversos poemes i la interpretació de dues peces musicals, interpretades amb flauta travessera per Daniel Robles, membre de la directiva de l’agrupació de veïns de Ca n’Oriac. L’únic requisit per poder rebre el premi és estar present a l’acte de lliurament, per aquesta raó dos dels premis han quedat deserts.

Manuel Robles, director de l’IES Agustí Serra,  membre de l’Agrupació de veïns de Ca n’Oriac i un dels impulsors d’aquesta iniciativa, en declaracions a iSabadell, s’ha mostrat molt orgullós de l’acceptació i participació del barri en aquest concurs.

Estic satisfet que un dissabte tarda s’hagi canviat la discoteca per la biblioteca, crec que tenim una gran biblioteca amb espais molt bons i que se li donen poc ús. Malgrat el pont i  la romeria de la Virgen de la Cabeza s’han complert amb escreix les expectatives previstes d’assistència. Vull agrair especialment a l’Associació de Comerciants de Ca n’Oriac Comerç per la seva col·laboració i la preocupació que tenen pel barri. Espero que per a la propera edició participin tots els centres de la zona nord de Sabadell, des de la plaça Espanya cap a munt”.

Bernardino Rojano, membre de la Junta de l’Associació de Comerciants de Ca n’Oriac Comerç, ha comentat a iSabadell que és molt important el treball conjunt i de col.laboració entre els comerciants i els veïns del barri.

Els guanyadors

Categoria Primària:
·3er premi: Desert.
·2on premi: Miriam García.
·1er premi: Natàlia Albulquerque.

Categoria Secundària:
·3er premi: Miranda Fernández.
·2on premi: Marta Ordóñez.
·1er premi: Alejandro Oliver.

Categoria Batxillerat – Cicles Formatius:
· 3er premi: Irene Fernández
· 2on premi: Desert
· 1er premi: Miriam García.