Foto portada: el parc de la Romeua. Autor: Cs / cedida.

Denuncien el “lamentable” estat del parc de la Romeua, entre Ca n’Oriac i Can Llong

El tobogan infantil del Parc de la Romeua, entre Ca n’Oriac i Can Llong, està clausurat des de fa més d’un any. El deteriorament de la zona, però, va més enllà denuncia Ciutadans, qui demana el seu estat d’abandonament. 

El portaveu del grup municipal de Ciutadans, Adrián Hernández, demana al nou govern municipal que “dignifiqui” el Parc de la Romeua, ubicat entre els barris de Ca n’Oriac i Can Llong. “Presenta un lamentable estat d’abandonament”, diu Hernández, qui creu que hi ha un cert risc d’incendi amb la vegetació existent a la zona.

Foto portada: el parc de la Romeua. Autor: Cs / cedida.
El parc de la Romeua. Autor: Cs / cedida.

El tobogan del parc està clausurat i precintat des de fa un any, i en aquest temps no s’ha fet cap acció per solucionar el problema, denuncia el partit taronja, qui demana una renovació integral del parc i el seu entorn, just davant de l’escola i l’escola bressol Can Llong i a tocar de l’escola Roureda. Segons Cs proliferen matolls i arbusts secs i el veïnat està preocupat.

“L’estiu passat ja van tenir algun toc d’atenció per un petit incendi que podria repetir-se en qualsevol moment amb les temperatures tan altes dels últims mesos”, diu Hernández.

El portaveu taronja ha demanat al govern del PSC i Podem un calendari per reformar o substituir el tobogan i la resta del parc.

Foto portada: el tobogan del Parc de la Romeua. Autor: cedida.