Foto portada: placa al Parc de les Aigües, aquest matí. Autor: J.d.A.

Les obres del Parc de les Aigües començaran abans de l’abril de 2019

Licitades les obres de la tercera fase del Parc de les Aigües, al barri de Can Llong. És la darrera fase, però en realitat és la principal ja que acumula la gran majoria del pressupost i la que ha de donar forma al futur parc, més enllà del descampat empinat que és ara. 

Segons el calendari municipal, les obres del Parc de les Aigües començaran abans del proper mes d’abril i s’allargaran un any. Sent així, el parc serà una realitat durant la primavera de l’any 2020, gairebé 20 anys després dels primers passos del barri de Can Llong i una dècada llarga després que el barri estigui ple de població.
Sigui com sigui, ara es liciten les obres per un pressupost de 4,1 milions d’euros. L’empresa que guanyi tindrà un any de termini. No és un pressupost qualsevol sinó la principal actuació que es fa amb pressupost municipal a l’espai públic.

“És un projecte estratègic de ciutat; una d’aquelles actuacions emblemàtiques que hem volgut que reuneixi l’excel·lència per recuperar una zona abandonada. La ciutadania ens demana més verd, més aigua i més espais públics de trobada i de gaudi. Hem volgut respondre a aquesta necessitat. El Parc de Les Aigües farà honor al seu nom”, diu el tinent d’alcalde de Cohesió Territorial, Juli Fernàndez.

Ara per ara, s’han fet les dues primeres fases del parc. La primera ha estat dignificar l’entrada a la promoció de pisos de VIMUSA Can Llong 2, darrera de la Ronda Europa, on durant anys i panys els veïns han viscut gairebé sense asfalt a les voreres. I la segona fase ha estat senyalitzar els camins d’una parc del parc, la més propera a l’avinguda d’Estrasburg.

Més info: 

Foto portada: senyalització sobre les obres del parc, fa unes setmanes. Autor: J.d.A.