Foto portada: la Torre de la Serra d'en Cameró. Autor: Alba Garcia.

La reforma de la Torre de la Serra d’en Camaró comencarà a principis d’any

Aquest dilluns, la Junta de Govern ha donat llum verda a l’aprovació de l’adjudicació de les obres de rehabilitació de la Torre de la Serra d’en Camaró. Les obres s’iniciaran a principis d’any i tenen previst acabar l’estiu del 2021. 

L’Ajuntament aprova el pressupost per rehabilitar La Torre de la Serra d’en Camaró. Les obres començaran a principis de l’any 2021, entre gener i febrer i està previst que tingui una durada de sis mesos, així mateix a l’estiu estaria acabat i es podria utilitzar amb normalitat. L’edifici municipal, ubicat entre els carrers de Joan Boscà, Frederic Mistral i Joan Amades acull actualment les seus de l’entitat Êthos i de l’Associació de Veïns de Serra Camaró.

El regidor d’acció social i habitatge de l’ajuntament de Sabadell, Eloi Cortés ha assegurat que “l’edifici és una seu que explota els veïns del barri, i té uns dèficits estructurals, fa un any i mig que es van detectar. Des d’aleshores s’està treballant en el projecte de rehabilitació per garantir l’estabilitat i la seguretat de l’edifici”.

La intervenció preveu el reforç estructural dels dos pilars de façana de planta baixa, actuació als forjats de façana i a l’escala interior que comunica el primer amb el segon pis de l’edifici. Amb les obres, es podran recuperar espais que es van haver de tancar fa un temps en detectar-se deficiències en l’estructura. Les obres s’han adjudicat a l’empresa Izer Ingeniería y Economía SL El, amb un pressupost de 172.195 euros.

Aprovades les obres de la Torre Serra d’en Camaró

Foto portada: la Torre de la Serra d’en Cameró. Autor: Alba Garcia.