Foto portada: el carrer Llobet, aquesta tarda. Autor: David B.

Les obres per pacificar l’entorn de l’escola Enric Casassas començaran en breu

Les obres per situar al mateix nivell les voreres i les calçades dels carrers de Llobet i de les Paus, al Centre, començaran en les properes setmanes. Així ho ha aprovat la Junta de Govern aquesta setmana. Ara les empreses tenen un mes per presentar propostes. 

El pla per pacificar els carrers de Llobet i les Paus a l’entorn de l’escola Enric Casassas seran la primera visualització pràctica de l’aposta per pacificar el centre de la ciutat. Les obres tindran un pressupost superior al quart de milió d’euros i s’allargaran mig any.

“És el primer projecte de transformació que deriva del Pla de millores de la mobilitat i de l’espai públic de l’espai central, que mira de donar més qualitat de vida a la gent que hi viu, primer limitant-hi el trànsit de pas, segon garantint l’accessibilitat amb vehicles i a peu a tots els veïns, i tercer, donant més qualitat a l’espai públic”, assegura el tinent d’alcalde de Cohesió Territorial, Juli Fernàndez.

Al carrer Llobet s’apostarà per una solució de plataforma única, amb voreres i calçada al mateix nivell. Podran entrar-hi els vehicles d’emergències i per a persones amb mobilitat reduïda.

Foto portada: el carrer Llobet. Autor: David B.