Advocat Cirera

El carrer Advocat Cirera, tallat a partir de dilluns

L’inici d’unes obres per construir un nou habitatge al carrer de l’Advocat Cirera, al número 15, aturarà el trànsit rodat a partir del proper dilluns, 18 de març. S’estima que el termini d’execució de l’obra serà d’un any, aproximadament.

Aquesta mesura implicarà la redistribuir i reduir les zones de càrrega i descarrega de la zona, així com també de les terrasses dels establiments.  De fet, l’afectació a una d’aquestes terrasses es preveu que serà total i permanent al llarg dels mesos. Al mateix temps, també afectarà la sortida del pàrquing comunitari del carrer de l’Advocat Cirera, 5. Un cop s’acabin les obres, fins que la feina sigui enllestida, els vehicles hauran de sortir pel carrer de Sant Pau, que serà de doble sentit de circulació.

L’Ajuntament de Sabadell, tot i tractar-se d’un projecte privat, ha informat als restaurant i comerços a través d’una reunió telemàtica amb Comerç Centre i el Gremi d’Hostaleria. A més, també es repartirà, a partir d’avui mateix, un avís informatiu a l’àmbit immediat de l’obra amb les afectacions a la mobilitat. Pel que fa a la resta de les comunicacions, es faran directament des de la constructora sota la supervisió municipal.

Foto portada: el carrer Advocat Cirera. Autor: J.d.A